SOS boileriabi vaja

saunad, santehnika, boilerid jne
henrikn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

SOS boileriabi vaja

Lugemata postitus Postitas henrikn »

Sai siis kodus boilerit puhastatud ja pilt, mis avanes oli päris rõve. Siit ka küsimus, kas seda jama annab veel puhastada või tuleb uus boiler osta? Ja kas edaspidi annaks sellist katlakivi tekkimist vältida, kui panna enne boilerit filter vahele?

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
trumm
külaline

Re: SOS boileriabi vaja

Lugemata postitus Postitas trumm »

üsna tavaline pilt. ma ehmusin ka ära, kui esimest korda boilerist ämbritäie kivikamakaid välja koukisin :)

uut boilerit pole küll vaja, teed seest sodist tühjaks ja ostad uue küttekeha ja uue anoodi. maksab mõnisada raha.
selleks, et sellist sodi vältida (roostesegune katlakivi) ei piisa filtrist,vaid vaja oleks spetsiaalset seadet - selle hind on aga selline, et oluliselt odavam on kord aastas boileril küttekeha vahetada.
henrikn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Hea seegi. Küttekeha ja anoodi ostsin eile ära, aga kuna avastasin, et boileril on kaks küttekeha, siis pean homme ühe juurde ostma. Kuidas ma selle küttekehade spiraali puhtaks saan? Katlakivieemaldiga?
henrikn
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Nüüd siis boiler enam-vähem puhas, lükkasin vee ja voolu taha, eks näis mis saab. Tänud Trummile igatahes :D
AK
külaline

Lugemata postitus Postitas AK »

Kas sellist asja saab ära hoida, näiteks keraamilise küttekehaga boileri korral?
ats
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ats »

AK kirjutas:Kas sellist asja saab ära hoida, näiteks keraamilise küttekehaga boileri korral?
ikka saab.Kuna tennid veega kokku ei puutu ,katlakivi ei teki.vaid setet tuleb välja lasta.vaata vanemaid postitusi,seal juttu olnud.
Siseviimistlus, Plaatimine. 5084218 +358465675729
Vaatamist http://fotoalbum.ee/photos/Transit/sets/689453
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

Minuarust on tänapäeval boilerid,millel on eluaegne küttekeha(ei teki katlakivi)
Ahjud,pliidid,kaminad
www.hot.ee/kaminad
usr1
külaline

Lugemata postitus Postitas usr1 »

Puhasta ära pane kokku tagasi ja mine pesema :D
ikka saab
külaline

Lugemata postitus Postitas ikka saab »

Sellist küttekeha pole olemas, kuhu katlakivi ilma töötlemata ei ladestu. Aga ladestumise vastu saab abi näiteks siit: http://bauer.ee/?veepehmendamine_avaleht
?
külaline

Lugemata postitus Postitas ? »

Aga kuidas on lood kristallfiltriga, pidi ju ka katlakivi vastu aitama ? Vähemalt febist sain sellise vastuse kui kysisin, mis filtriga tegu ?
Müüakse suurt ja spetsiaalset pesumasinatele(väikesed kraaniga).
filtrid
külaline

Lugemata postitus Postitas filtrid »

Ainult filtrid ei saa kuidagi vee keemilist koostist muuta. Kurat see ju kooli keemia. Et katlakivist vabaneda on tarvis muuta kas keemilist või füüsikalist koostist, seda aga filtriga ei tee kuidagi.
k0lepaha
külaline

Lugemata postitus Postitas k0lepaha »

Mure järgnev: puhastasin boileri ära, panin uue anoodi. Küttekeha tundus korralik ja jätsin selle vana. Esimesed kuu aega oli kõik hästi, aga nüüd on hakanud boiler nö. nutma, teeb sellist vinguvat häält mõne aja jääb siis ca 4 sekundiks vait ja hakkab jälle otsast peale. Pikemalt vait on ainult siis kui mõni veetarbija taga on (pesumasin võtab parasjagu vett või lasta kraanist vett vms).
valerik1
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas valerik1 »

Mina olen kütte keha vahetanud ja see on hea ja kerke.
Ainult kütte keha vana võtta kaasa siis minna sanluxi seal oskavad naad soovitada.
Ja mida peaks veel tähele panna et jätta meelde juhmede värvid kus on + ja - muidu läheb lühisesse. :clapping:
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

valerik1 kirjutas:jätta meelde juhmede värvid kus on + ja - muidu läheb lühisesse. :clapping:
Valerikul tundub alalisvoolu boiler olevat. :scratch:
valerik1
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas valerik1 »

Mõni lõõbitab aga ma olen neid parantanud tühja küll kirja vead aga olen teinud .
Ja mind on kutsunud parantama rapla vesiroosi kooli id mees ja on minu tööga rahul.
Tema abistab mind mina teda.
;)
Vasta