Ma saan aru, et sellised (analoogsed) plaanid on olnud ja võivad olla ka praegu ning seepärast ongi vaja hämada nagu iga "rohelise" asja juuresping kirjutas: 04 Jaan 2022, 21:24Vastavalt EU direktiividele, millega ka Eesti on liitunud, on energiamärk üks mõõdupuu mille järgi (madalama klassiga energiamärgisega) hooneomanikele tekitada tulevikus sundkoormisi erinevate maksude näol.kunn24 kirjutas: 04 Jaan 2022, 19:41Ega polegi midagi peale hakata peale selle, kui on tahtmine maja mingile rohenisale maha müüa. Mul tuttav maakler ütles, et neid huvitab ainult energiaklass, muud suurt ei uuritagi. Nii p..s on see värk.Mida Sa selle energiaklassiga peale hakkad?
Et kui hoone omanik ei taha hoone energiatõhustamisesse panustada (laenu võtta), siis peab hakkama maksma vastavat "keskonnasaastemaksu".
Uurige, et mis ajal hakati looma elamute tulekollete andmebaasi ja mis oli sellise andmebaasi loomise põhjendus ning tegelik põhjus.
![]()
Aga ma arvan ja loodan, et täna need plaanid enam läbi ei lähe ning kogu selle "rohelise" jamaga enam kodanikke ei peta
Lootus sureb viimasena...