Ei saa aru ja eravestlusena ei ole ka mõtet jätkata, pigem avalikult. Ehk saab keegi targemaks. Ma ei ole näinud murutraktori taga haagist mitte ainult Husqvarna murutraktorite edasimüüja ametikul kodulehel, vaid ühe tellija juures. Kui mainisin, et miks sa niipalju raha raiskasid selle järelkäru peale, siis tuli vastuseks, et see anti murutraktori ostuga tasuta kaasa. Ja selle andis kaasa Husqvarna murutraktorite ametlik(!) edasimüüja. Miks sa ikka veel arvad, et edasimüüjad meelega keeravad traktori ostjale sitta kui annavad tasuta kaasa asja, mida sinu arvates ei tohiks kasutada?Alexy kirjutas: 14 Dets 2021, 17:02 Mitte üks tootja ei arvesta "rehepappidega", selle pärast on erinev. Ju saad aru, mida silmas pean, kui ei, jätkame erakirjanaKärul on kandevõime, muruka dokumentatsioon on mul säilinud, seal pole "haagisest" juttugi.
Kas sõiduauto manuaalis on kirjas, et võib kasutada kerghaagist? Olen enda Dacia oma lugenud, kuid ei mäleta, et sellest oleks kirjutatud või on mul see kuidagi kahe silma vahele jäänud.