Puurkaevupumba ühendamine
Puurkaevupumba ühendamine
Lugemata postitus Postitas Kriss345 »
Tere
Vast siin kusagil teemat lahatud aga paraku pole hetkel aega otsida kuna maja ilma veeta. Ehk siis vaja ühendada pump millel väljund neljasooneline ja hüdroforist tuleb kolmesooneline. Kuidas peaks ühendama?
Vast siin kusagil teemat lahatud aga paraku pole hetkel aega otsida kuna maja ilma veeta. Ehk siis vaja ühendada pump millel väljund neljasooneline ja hüdroforist tuleb kolmesooneline. Kuidas peaks ühendama?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Re: Puurkaevupumba ühendamine
Lugemata postitus Postitas ifffff »
No eks me oleme siin kõik selgeltnägijad ja kristallkuulilt vaatame, mis pumba sa soetasid.Kriss345 kirjutas: 13 Nov 2021, 12:57 Tere
Nüüd iroonia lõppes ja alljärgnev on kirjutatud sulle ilma irooniata: kui nendele küsimustele iseseisvalt pumba passist vastust ei leia, on targem elektrik kutsuda.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Pumba väljund ja 4 sooneline?Kriss345 kirjutas: 13 Nov 2021, 12:57 Tere

Jutt on selline, et tule eile meile ja võta homne leht kaasa.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Sellest peaks ometi aru saama, et inimene räägib elektrikaablite juhtmesoontest. Aga nõu andmiseks on muidugi infot liiga vähe.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Ei, ei saa aru. Ma saan sellest aru, et inimese enese väljendamise oskus piirdub sotsiaalmeedias omandatud kogemustega, aga see siin ikka liig mis liig.
Lugemata postitus Postitas Tarx1000 »
Pumbal on neli soont, sest vajab toimimiseks ka käivitit.
Olen ise täna selle pärast veeta, sest ei pööranud sellele tähelepanu ja eeldasin, et kui panen voolu järgi, siis hakkab vett pritsima.
Edit: Ühefaasilised pumbad tahavad käivitit saada. Eelkõnelejate iroonia on mulle arusaamatu...
Olen ise täna selle pärast veeta, sest ei pööranud sellele tähelepanu ja eeldasin, et kui panen voolu järgi, siis hakkab vett pritsima.
Edit: Ühefaasilised pumbad tahavad käivitit saada. Eelkõnelejate iroonia on mulle arusaamatu...
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 106 korda
- On tänatud: 267 korda
Lugemata postitus Postitas ping »
Eeldamine ongi asjade untsu mineku põhjus.Tarx1000 kirjutas: 10 Jaan 2022, 00:33 Pumbal on neli soont, sest vajab toimimiseks ka käivitit.
Kasutusjuhendit tuleb uurida ja isegi sellest arusaamiseks on mõningat eelteadmist vaja.
1F pump võib olla nii 3 või 4 soonega.
Ka 2 soonega pump võib käivitit vajada rääkimata 3 või 4 soonega pumbast.
Pumpasid on maailmas palju erinevaid.
Sellest, et teadmised on juba ammu hinnas, räägib ka üks vanasõna kus on märksõnadeks "peks" ja "kirik".

Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Kuniks pumba marki ei avaldata võibki arvama jääda. Lisatud pdf fail on Grundforsi toodangu tutvustus mitte konkreetse pumba kasutusjuhend.
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Tarx1000 »
Vot ei olene pumba magist.jyrikg kirjutas: 10 Jaan 2022, 16:23 Kuniks pumba marki ei avaldata võibki arvama jääda. Lisatud pdf fail on Grundforsi toodangu tutvustus mitte konkreetse pumba kasutusjuhend.
Kui on ühefaasiline ja neli soont, siis leiad kõige lihtsama guugeldamisega, kuidas sooned käiviti külge ühendada.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu