Tänud ette igatsugu arvamuste eest!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Lambivend »
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Sooh, mis lause see nüüd oli? Traadi ja TIG-ga ikka jämmemaid asju korralikult kokku vist ei lase ja minu jupstükk ei ole ka nüüd filigraantehnikas trepi käsipuu.ifffff kirjutas: 11 Nov 2021, 14:45 Elektroodiga terase keevitamine tundub selline natuke asi aastast 1990.
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Jutt või asi. Nagu juba kirjutasin,paksema ja nõudlikuma keevituse eeltöö on vaat et tähtsam kui suristamise hetk. Kraater sisse, keevitad tiiru sisse, puhastad, keevitad jälle jne. Ofkoors kui mingisele rokasele-värvisele paksemale detailile oksendava hiinakeevitusega mingi kuhja peale siristad, siis ei teki sellest pidamajäävat keevisliidet.
Millest sellised eeldused, et mu keevitatavad detailid on rokased-värvised jne? Ma nagu ei kirjeldnud sinu eeldusi.ifffff kirjutas: 11 Nov 2021, 20:39 Nagu juba kirjutasin,paksema ja nõudlikuma keevituse eeltöö on vaat et tähtsam kui suristamise hetk. Kraater sisse, keevitad tiiru sisse, puhastad, keevitad jälle jne. Ofkoors kui mingisele rokasele-värvisele paksemale detailile oksendava hiinakeevitusega mingi kuhja peale siristad, siis ei teki sellest pidamajäävat keevisliidet.
Pealiskaudsel kiikamisel on sarnane jah, aga kui pilti suurendada, siis erinevusi leidsin. Sinu pildil oleval koogil ei ole servad just kõikse parema kontaktiga ja on aluspinnast kergesti eemaldatavad ehk saada sarnasuse omanik täiendkursustele.
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Sellele küsimusele saan vastata siis kui olen vähemalt hooaeg aiste pingutust kasutatatud. Kui viitsid ja meeles seisab, siis tuleta meelde, olen juba nii vana, et ei häbene ka enda jamast kirjutada. Ehk läheb kellegil mu kogemusi vaja?
Ma ei tea, ka just parem, aga ca 500kg ne kivilõhkuja seisis aiste küljes(ca 40m sõitu õuest manööverdamisega garaaži sisse) nagu poisikese seesama.
Lugemata postitus Postitas jyrikg »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025