Möh?Küülaline kirjutas: 06 Okt 2021, 00:26 Minul oli septembri tarbimine 878 kWh, elekter 14,6 s/kWh + muu 5,9 s/kWh = 20,5 s/kWh.

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Möh?Küülaline kirjutas: 06 Okt 2021, 00:26 Minul oli septembri tarbimine 878 kWh, elekter 14,6 s/kWh + muu 5,9 s/kWh = 20,5 s/kWh.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kas sul on kuidagi automatiseeritud või juhitud tarbimine odavatele tundidele, et nii hea hind saadud?
Lugemata postitus Postitas trebla »
Kõige odavam oli mul börsielekter mullu veebruaris 2,76+5,83 = 8,18 .Urmas kirjutas: 12 Okt 2021, 22:48
Möh?Istub direktor mul üle laua ja teavitas mind septembri tarbimise numbritest. Kulu 711kWh ja kogu kupatuse hind(öine-päevane+muud lisad) oli 76,52€ ehk 10,7s/kWh. Juulis ja augustis oli 10,9s/kWh. Pakett mingi "kindel", sõlmitud eelmise aasta augustis ja kolmeks aastaks. ....... Ei ole vist paha?
![]()
![]()
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
1500 eurot aastas kulus siiani keskmiselt.xxx111 kirjutas: 13 Okt 2021, 12:02 Mina korra küsiks vahele, et kui suured need tarbimised teil on, et elektri hind nt 0,13 või 0,2 hakkab rahakotti mõjutama (arvestades nt ühe toidupoes käiguga)...
Lugemata postitus Postitas ping »
Eks gaasiga kütjad tunnevad hinnatõusu, siis kui gaasiarvetel kordades hinnatõusu näevad.xxx111 kirjutas: 13 Okt 2021, 16:01 Küsisin huvi pärast...
Minu tarbimine ca 5000 kWh aastas
So 0,13 hinna juures ~55 EUR kuus ja 0,2 hinna juures ~83 EUR kuus
Vahe ~28 EUR
Ja mul pole vist ühtegi poeskäiku kus arve oleks väiksem kui 28 EUR
Seetõttu pean tõdema, et mul on täiesti kama kas hind on 0,13 või 0,2
Lugemata postitus Postitas ping »
Lugemata postitus Postitas tabarabarap »
Elektriga mul küte, vesi jne ~14000 kWh aastas .Ja see teeb senise hinnatõusu pealt ~1200 EUR aastas lisaks. Keskmise palgaga inimesel see 1 kuu netot {et seda energiamüüjale anda tuleb teenida brutot} elektrienergiaks tööd teha ja muidugi ei ole me veel tippu näinud.xxx111 kirjutas: 13 Okt 2021, 12:02 Mina korra küsiks vahele, et kui suured need tarbimised teil on, et elektri hind nt 0,13 või 0,2 hakkab rahakotti mõjutama (arvestades nt ühe toidupoes käiguga)...
Praegune hinnatõus on kentsakalt globaalne, hõlmates ka tuumajaamu täisehitatud Prantsusmaad.....Keskmise palgaga inimesel see 1 kuu netot {et seda energiamüüjale anda tuleb teenida brutot} elektrienergiaks tööd teha ja muidugi ei ole me veel tippu näinud....
Ei kommenteeri
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Jah, õnneks on EE-ga leping. Eks olnud neid teisid üritajad, kes on telefoni teel püüdnud direktorile keelt kõrva ajada, aga ta ei taha võtta vedu. Laulab praeguse hinna ette ja küsib kohe, et kui teete kogu kupatuse poole odavamalt võrreldes praeguse kogu kupatuse hinnaga, siis võib mõelda ja mingi 1-2€ hinnavõit teda ei rahulda. Millegipärast vabandatakse ja lõpetatakse kõne. Huvitav miks?trebla kirjutas: 13 Okt 2021, 11:36Kui see praegune on tehtud EE-ga, siis pole ka ohtu, et vahepeal enne kevadet pankrotti läheb. Mõnel pool mujal olla väiksemate elektrimüüjatega seda juba juhtunud...Urmas kirjutas: 12 Okt 2021, 22:48
Möh?Istub direktor mul üle laua ja teavitas mind septembri tarbimise numbritest. Kulu 711kWh ja kogu kupatuse hind(öine-päevane+muud lisad) oli 76,52€ ehk 10,7s/kWh. Juulis ja augustis oli 10,9s/kWh. Pakett mingi "kindel", sõlmitud eelmise aasta augustis ja kolmeks aastaks. ....... Ei ole vist paha?
Lugemata postitus Postitas mezx »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
??Kalvis kirjutas: 15 Okt 2021, 08:20 Valikud on nutused. Praegult sõlmi kindel pakett, sest elektri hinna alanemist niipea ei tule kuna EL oma enesehävituspoliitikaga niipea elektridefitsiidist ei vabane.
Lugemata postitus Postitas xil »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Aga kui suur sul tarbimine on ja kui palju maksad? St, mis kWh hinnaks tuli septembtikuu arvel?mezx kirjutas: 15 Okt 2021, 01:57näha öise ja päevase hinnaga elektritarbimine, aga
hindu välja toodud ei ole
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025