Ideaalis sooviks viimistleda valge krohviga kuid kas see on võimalik?

Lugemata postitus Postitas Vvaremae »
Lugemata postitus Postitas aero »
Lugemata postitus Postitas T25 »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Miks ei püsi? Püsib ikka. Oi kui palju on fibost laotud garaaže-kuurisid, kus soojustus ei ole oluline, lihtsalt krohvitakse ära ja püsib aastakümneid.
Otse maapinnaga kontakti mitteomavaid ja ilmastiku meelevallas olevaid pindasid krohvitakse ilma hüdroisolatsioonita ja minu jaoks on mõtetu kulutuda raha hüdroisolatsioonile. Aga võin ka eksida, ei ole spetsialist väliskrohvide alal. Armeerimisvõrk oleks minu poolt soovitatav.aero kirjutas: 14 Juun 2021, 16:53 Aga kui võõpad kõik maa peale jäävad pinnad hüdrotõkkega üle ja sinna peale võrk ja mingi elastsem krohv ... teoreetiliselt peaks paremini kestma.
Nomaeitea, kas ikka on mõtet kulutada raha "nanotehnoloogilisele" tootele kui on olemas lubikrohvid, mis oma omadustelt on püsinud seintel sajandeid? Mida annab 50% tööaja kokkuhoid? Minu arvates mitte midagi, sest sa maksad selle 50%-se tööaja võidu toote kallima hinna arvelt ja lõppkokkuvõte on ikka 1:1.
Lugemata postitus Postitas ping »
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Aga jälle üks "vigur" juures mida tuleb "tarida sinna ja tänna"Ega krohv või värv ega laudis ei asenda teisaldatavat istmepatja
Lugemata postitus Postitas maik »
Igast suunast avatud niiskusele? Meie kliimas ei ole ajas püsiv ükski krohv ega värv!Vvaremae kirjutas: 13 Juun 2021, 23:32 Sai künkasse tehtud fibost istumisase aga mulla poolt jäi igasugune hüdroisolatsioon tegemata.
Ideaalis sooviks viimistleda valge krohviga kuid kas see on võimalik?
Lugemata postitus Postitas 951 »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025