Rootsis ehitab üks grupi firmast omale Läänemere äärde maja st siis Lõuna-Rootsi ja suhtleme ehitusest ja ta paneb 3x100mmeml kirjutas:Tuleb põrandaküte, kas siis on normaalne kui panna 200 mm EPS100 penot või on 150 mm piisav?

Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Rootsis ehitab üks grupi firmast omale Läänemere äärde maja st siis Lõuna-Rootsi ja suhtleme ehitusest ja ta paneb 3x100mmeml kirjutas:Tuleb põrandaküte, kas siis on normaalne kui panna 200 mm EPS100 penot või on 150 mm piisav?
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lugemata postitus Postitas eml »
Vundamendi küljed soovin ikka ära isoleerida ja kaitseks siis mummukile.taastaja kirjutas:Kui selline nali seal kuskil kirjas on, siis peaksid seda neilt küsima? Kas tagasitäidet liiga palju ühele vundamendipoolele lisades libiseb laiali? Aga seda linti pole siis vajagi, kui fundamendi külgi ei hüdroisoleeri. Fibot tasub aga igal juhul isoleerida...
Põrandahüdroisolatsioon tuleb teha alati kindlale ja kõvale alusele, põrandaplaadi alla. Soojustus tuleks siis järelikult valida võimalikult niiskuskindel kuna ta peab ise selle niiskusega hakkama saama. Siis saab küll kapitaalse põranda, kui põrandaplaat on alt nii ära isoleeritud, aga moeasi see küll meil pole
Kui on aega ja viitsid tuhlata Ehitusabi foorumit, siis seal mingis foorumis Piirfeld avaldas oma arvamust fibo lehel olevate soojustuslahenduste vms kohta.eml kirjutas:Fibo lehelt loen, et hüdro oleks vaja teha ainult väljastpoolt vundamenti aga üldiselt olen aru saanud, et peaks tegema ka seestpoolt kuna niiskus on ka sees.
Ma ei tea millisest tekstist on see väide välja rebitud? Aga miks peab siis põranda seinte vahele ehitama, kui on korralikult plaanis vundamentki ära hüdroisoleerida? Väliseinte vahele on siis mõtekas põrand tõsta, kui mingil põhjusel on jäänud vajalikud hüdrod tegemata ja soklit pole võimalik soojustada, et põrandale vajalik külgmine isolatsioon saada. Aga kõrgemal asuv põrand, vett mittesiduva täidise peal ole alati parem ja kuivem. Iseasi on majanduslik tasuvus nii palju kante liiva kokku tassida.eml kirjutas: Sa "taastaja" kirjutad, et odavam on sokli sisse ehitada, siis saab kasutada tavalist eps soojustust , kui ma ehitan põranda välisseinte vahele, miks siis ei saa seda teha? Püüan asjast lihtsalt aru saada, siis saab varsti soojustuse ära tellida.
tänan
Lugemata postitus Postitas virgor »
Lugemata postitus Postitas virgor »
Mul Fibo plokid olemas ning pean leppima nendega.taastaja kirjutas:Seal siis ikka surveveeline olukord millele Penopeeter lahenduse välja pressis.
Kas on tahtmine ikka fibost vundamenti teha või tuluke hakkab juba vähehaaval põlema, et haljast betoonist oleks vast ehk mõtekam?
Tee arvutused, et kui Fibo maha müüd ja sellest saad mingi X summa kahjumit ja kui siis teed betoonvundamendi ja selle saad Y summa võrra soodsamalt kui Fibo vundamendi ning kui Y on suurem kui X, siis tasuks ju mõeldaeml kirjutas:Mul Fibo plokid olemas ning pean leppima nendega.
Asi selles, et ega betoonvundament ei tule odavam vaid olen arvutanud ja tuleb kallim . Mul vundamendi laius 300 ja betooni läheb palju.ponkskar kirjutas:Tee arvutused, et kui Fibo maha müüd ja sellest saad mingi X summa kahjumit ja kui siis teed betoonvundamendi ja selle saad Y summa võrra soodsamalt kui Fibo vundamendi ning kui Y on suurem kui X, siis tasuks ju mõeldaeml kirjutas:Mul Fibo plokid olemas ning pean leppima nendega.Raha ei ole muidugi vist ainus kriteerium.
Lugemata postitus Postitas High-Q »
Lugemata postitus Postitas vmb »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025