Kuna mulle ei saanudki selgeks, miks peaks nüüd nii kõrgelt haritud isik minu tapjaahjude

Lugemata postitus Postitas Tavalugeja »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Konkurendi kadedusähvardus või on su konkurendil inside informaator või on ta suunamudija Keskkonnaametis või tahab ehk altkäemaksu või et teeksid oma jama ahju talle kokkuleppelise vaikimistasu võrra odavamalt või jnejne ..? Versioone on palju, oleks vaid fantaasiat. Lähen keldrisse ennast inspireerima.Tavalugeja kirjutas: 02 Veebr 2021, 11:02 Kuna mulle ei saanudki selgeks, miks peaks nüüd nii kõrgelt haritud isik minu tapjaahjudevastu huvi tundma ...
Fakte ei tea, aga see võib vabalt olla kaugkütte firmade omanike suunamudimise lobitöö + taolise uuringu "samariitlusel" põhinev finantseerimine/toetamine ja selle "samariitluse" põhjuseks/eesmärgiks on mure eesti rahva tervise pärast. Kaugkütte firmad on meie "Ema Teresad".Tavalugeja kirjutas: 02 Veebr 2021, 11:02 Kas keegi saab seda nõutust kuidagi kustutada konkreetsete faktidega kohe-kohestest Keskonnaameti suitsuuuringutest?
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Mispuhul sinusugune äss nüüd siis peaaegu nutma hakkab ?Tavalugeja kirjutas: 02 Veebr 2021, 11:02 Mulle helistas huvitav inimene, kes oli väga huvitatud, kas mina oma ahjuga talle liiga ei peaks saama tegema kui tema minult ahju tellib? Nimelt on tema saanud kõrge pottsepahariduse Kopli Ametikooli pottsepakateedri professoritelt. Ühesõnaga, Keskonnaamet alustab kohe-kohe korstnast väljuvate suitsugaaside degusteerimisega. Seda on tõesti hea teada saada, sest juba 15 aastat on olnud see kohe-kohe. Üldjoontes ma tean, millise usinusega sealsed "professorid" kiitlevad ja mida maha teevad, aga miks nad ise midagi valmis ei saa, mida oleks ka rahval imetleda, seda nad ei tea vist isegi?
Kuna mulle ei saanudki selgeks, miks peaks nüüd nii kõrgelt haritud isik minu tapjaahjudevastu huvi tundma, siis ma olen täiesti nõutu. Kas keegi saab seda nõutust kuidagi kustutada konkreetsete faktidega kohe-kohestest Keskonnaameti suitsuuuringutest?
Oi, ära nüüd mind meelita ja eksita inimesi. No mis äss nüüd mina olen, ma ju jumalast sosssepp tõeliste professorite kõrval
Lugemata postitus Postitas perro »
Jätsid lisamata, et vastu vaatab ikka pottseppade ühingu juhatuse liige, meisterpottsepp Koit Koppel.perro kirjutas: 03 Veebr 2021, 15:46 Hm! Kopli kooli kodulehelt vaatavad vastu "prohvessorid" Koit Koppel ja Kristo Koppel. Ei oskagi midagi lisada.
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Kui sa teaksid pooltki arvata, mida need professoripere meisterpottsepadRaJy kirjutas: 03 Veebr 2021, 18:13 Ise arvan, et las mõõdavad kui tahavad - ca 1/3 majapidamistest on eestis vähemalt osaliselt ahiküttel. Sellist valitsust ei ole kes selle julgeks ära keelata või maksustada. Vaadates vahel telerit siis meil on ka majapidamisi kus puudub 21 sajandil elekter - no millest me räägime!
Lugemata postitus Postitas elektron »
Kohe-kohe pidi ka päästeamet hakkama kortereid kontrollima, et oleks ikka suitsuandurid, korstnapühkija aktid jms olema. Tean Tallinnas mitmeid kortermaju, kus pole meie vabariigi ajal ühtegi kontrolli käinud ja julgen arvata, et ei jõua ka lähema kümne aasta jooksul.Tavalugeja kirjutas: 03 Veebr 2021, 19:13
Kes ikkagi teab selle kohe-kohe juhtuva suursündmuse tärminit?
![]()
Lugemata postitus Postitas ping »
Kui on vaja raha kokkukorjata, küll siis bürokraadid midagi väljamõtlevad ja ahjuomanikud maksavad selle veel rõõmuga kinni.elektron kirjutas: 03 Veebr 2021, 19:55Kohe-kohe pidi ka päästeamet hakkama kortereid kontrollima, et oleks ikka suitsuandurid, korstnapühkija aktid jms olema. Tean Tallinnas mitmeid kortermaju, kus pole meie vabariigi ajal ühtegi kontrolli käinud ja julgen arvata, et ei jõua ka lähema kümne aasta jooksul.Tavalugeja kirjutas: 03 Veebr 2021, 19:13
Kes ikkagi teab selle kohe-kohe juhtuva suursündmuse tärminit?
![]()
Ja kuidas see siis välja peaks nägema? Mingi onkel tuleb külla, mõõdab küttepuude niiskuse ära, teeb tule alla, ootab kuni korsten ja ahi on mingi X temperatuurini jõudnud ning ronib korstna otsa saastet mõõtma?
![]()
Lugemata postitus Postitas elektron »
Kui ma ei eksi, siis EU plaan 2012 oli reoveekanalisatsioonide välja ehitamine kõigis alates 50 inimesega asulates. Reaalsus on see, et aastal 2021 leidub veel Harjumaalgi alevikke, kus sadadel inimestel tiheasutuses ei ole kanalisatsiooni.ping kirjutas: 03 Veebr 2021, 22:02
Tasuks uurida EU plaane 2030 ja 2050 ning millised kohustused riik on võtnud nende saavutamiseks.
![]()
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025