Soovitus vastavalt ülaltoodule:mcskymaster kirjutas:Tervist,
Mul on väike probleem ja loodan,et ehk keegi siin foorumist oskab mingi lahenduse välja käia!
Probleem siis selles,et ostsin endale uue korteri,kuhu oli pandud kütteks õhksoojuspump!Elan kortermajas ja naabrid on täiega ärritunud,kuna see välisosa teeb lihtsalt kohutavat häält,kui temperatuur natuke alla nulli juba langeb!Välisosa on paigaldatud minu ja naabri korterit eraldava seinaga risti ja vibratsioon on selline,et välisosa tööd on ka teise tuppa kuulda!Naabrid ütlesid,et sellise müra sees pole võimalik elada ja mina arvan seda sama!
Naabritelt kuulsin,et nad olid kaevanud ka eelmisele omanikule,aga see raisk lükkas selle probleemi minu kaela!Seega tuleb see minul lahendada!müüijalt sain teada siis niipalju,et paigaldajaks oli prokliima!ootasin siis miinus kraadid ära ja kutsusin neid asja üle vaatama!need aga venitasid asjaga niikaua,kui soojemaks läks ning tulid siis ainult käsi laiutama!ütlesid,et nemad ei saa midagi teha!Kui tahan,siis nemad vöivad selle ainult maha vötta!
Sooviks siis teada,Kas on mingeid vöimalusi müra ja vibratsiooni vähendamiseks?Palju need maksavad ja kas neid teostatakse ka Rakvere lähiümbruses?
Ei tahaks kohe kuidagi sellest loobuda,aga kui lahendust ei leia,siis löön selle seinalt maha kahjuks![]()
Mudeliks on siis Fujitsu ASY9 ja korteris on ruutmeetreid 58!Igaks juhuks mainisin ära![]()
äkki keegi oskab midagi soovitada
Kortermajadele soovitan ilma välisosata õhksoojuspumpa. Parandada neid süsteeme ei ole otstarbekas. Hinnad samale võimsusele kui ASY9(jutt käib ainult kompressori võimsuse kohta) algavad 10000.- kroonist(koos paigaldusega).