Meeldib sulle või mitte, aga sellist käitumist nimetatakse ebaperemehelikuks suhtumiseks oma varasse.T25 kirjutas: 02 Okt 2020, 11:45 Mulle ei meeldi plaatvundamendi puhul see, et kui jätta maja ilma kütteta seisma, ...

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Meeldib sulle või mitte, aga sellist käitumist nimetatakse ebaperemehelikuks suhtumiseks oma varasse.T25 kirjutas: 02 Okt 2020, 11:45 Mulle ei meeldi plaatvundamendi puhul see, et kui jätta maja ilma kütteta seisma, ...
Lugemata postitus Postitas maamaja »
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Ise kirjutad 3x100 EPS + selle peal 100mm (paksendused ka) betooniAga ei küta ju seda massiivi vaid pealmist plaati, mis on eraldatud EPS´ga.
Lugemata postitus Postitas ping »
Kas usute tõesti, et peno all, pealt kaetud maapinnal on meie asukohas aastaläbi +7C?kunn24 kirjutas: 07 Nov 2020, 13:08 Ma ka olen siiralt imestunud, mis on 300 mm EPS-i eesmärk mitteköetava plaadi alla? ...
xxx111 kirjutas: 21 Sept 2020, 23:58 Tegin pisikese skeemi lint / plaat
Arvestatud, et sokkel peaks olema min 300mm / plaatvundamendi plaadi paksus 150mm / plaatvundamendi serv L plokiga (ise EPS-i vundamendi juures kandvate osade all ei kasutaks, täiesti olemas tooted millel vajalikud serdid olemas)
Äkki kellelegi kasuks
Selles vahe on jah:Lõpptulemus ju selline selle erisusega, et EPS 250mm asemel 300mm ja plaat 10cm mitte 15cm
Jah, 100mm EPS ja sinna peale küttega 8cm plaat.
See ei ole joonis ega ka pretendeeri sellele - see on illustratsioon ja on sellisena ka mõeldud...XXX, kui selliseid jooniseid teed, siis võiksid kütteplaadi ja muu vundamendi vahele joonistada paisumiskompensaatori, muidu mõni teebki nii nagu joonistasid.
Jah...Kas usute tõesti, et peno all, pealt kaetud maapinnal on meie asukohas aastaläbi +7C?
Lugemata postitus Postitas ping »
Olen näinud maja alla keldrisse paigaldatud Õ soojuspumba välisosa.xxx111 kirjutas: 07 Nov 2020, 15:13Jah...Kas usute tõesti, et peno all, pealt kaetud maapinnal on meie asukohas aastaläbi +7C?
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas aero »
Milliseid andureid kasutasid?maamaja kirjutas: 07 Nov 2020, 10:25 Alumisse plaati paigaldasin pinnasest alatest kokku 8 niiskuse ja temperatuuri andurit 2 erinevasse kohta ja iga EPS kihi vahele. Elame/näeme, kuhu niiskus aastate lõikes ronib.
Lugemata postitus Postitas kevo »
Lugemata postitus Postitas abe »
DHT22 ?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025