Mure siis selline, et mõned päevad tagasi hakkas RVK välja viskama. Pärast katse-eksitus meetodit sain aru, et tegu on pumbas. Pump tööl olles ei viska RVK kohe välja vaid mingitel suvalistel hetkedel. Kaevus on puurkaevu pump ja majas sees on vahel veel survelüliti Danfoss KP-35. Käisin survelüliti ühendused läbi, puhastasin juhtmed ja ühendasin uuest. Ikka sama jama. Kaevus olevale pumbale ma ligi ei pääse, sest see on kaevu kinni kiilunud (juba mitu aastat) ja seda ma sealt enam kätte ei saa.
Kas on veel miskit, mis ma peaks üle vaatama?
Kas survelüliti vahetus võiks aidata? Või kuidas oleks võimalik veenduda, et survelülitil on jama?
Ma oletan, et ei oleks hea idee pumpa ühendada mõnda teise võrku, kus RVK vahel ei ole? Või on?
RVK all on vannituba ja katlamaja (kus on ka boiler ja pumba ühendus) ja välised pistikud. Kõik on sama RVK all ja ei taha ka, et keset talve pean hakkama katelt käima sisse lülitamas öösel.
Kui pumba võrgust välja võtan, siis ei ole mingit jama... aga ei taha seda pidevalt sisse käia lülitamas, kui vaja teed keeta või vetsus käia

Olen majas elanud paar aastat ja kogu see elektri-vee süsteem on varasemal omanikul välja ehitatud. Ise ma asjatundja sel alal ei ole, seega seletage nagu lollile.