Vaatame nüüd, kuidas paigaldus edeneb, tahaks juba elektrit tootma hakata

Lugemata postitus Postitas isetegija_est »
Lugemata postitus Postitas Lauri234 »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kas selle eest tuli siis maksta? Ja kas nüüd ilma võrguta on tõesti parem ja odavam elu?
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Mul oleks sama küsimus...Ja kas nüüd ilma võrguta on tõesti parem ja odavam elu?
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Vastupidi, kõik päikesearmastajad on lausa liitumispunkti amprite läbilaset tõstnud, et tootmise ülejääk võrku anda, muidu kuldne seekel ei tule. Tundub, et keegi on väga vihane oma rahakoti peale...Lauri234 kirjutas: 01 Juul 2020, 06:54 Mul oli vastupidi, Et saaks kuidagi EEst lahti ilma maksmata. Korjaku oma juhtmed ära ja viige see arvesti minema mu õue pealt.![]()
Lugemata postitus Postitas võhik »
Kuidas see omaleiutatud kinnitus välja näeb ?Lauri234 kirjutas: 01 Juul 2020, 00:23 Ma panin omaleiutatud kinnitustega üksi 26 paneeli eterniitkatusele, metsik töö aga asja sai.![]()
...
Lugemata postitus Postitas Pesatron »
Ikka on. Eterniit on üks lihtsamaid katuseid, millele paneele kinnitada, kui aluskonstruktsioon korras on. Vaata siit tutvustavat videot: https://www.pesatron.ee/kinnitused/laineline-katus/
Videos ja kirjelduses kirjas https://www.neular.ee/neular-infra
Lugemata postitus Postitas anryo »
Mina tahan siinkohal täiesti erapooletuna omalt poolt kiita Pesatroni väga kiire ja professionaalse lähenemise eest, mida kohtab Eestis harva!
Lugemata postitus Postitas trebla »
Lugemata postitus Postitas Egolex »
Kas pisut kontekstis väljas pole?PV elektritootmise omahind on lagenud nii madalale, et kannatab elektrit müüa $0.0135/kWh
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ka mul on aeg-ajalt imelik kuulata parasiitide(mul piiratud sõnavara ja ei tea muud sõna teiste kulul elavate kohta) kodanike kilkamisi, et kui tasuv on kõik see värk.xxx111 kirjutas: 30 Juul 2020, 15:32 Või kui ei ole siis miks miks on vaja erinevaid toetusi?
Või miks on minu energiaarvel rida taastuvenergia tasu?
Vastupidi - loota tuleb, et KÕIK toetused lõpetatakse hästi kiiresti...Loota tuleb, et "mäkra" siiski ei mängita ja lubatud doteerimine kestab kõik see lubatud 12a
Ma kardan, et see toetuste lõpetamine sinu ja minu elektriarvelt ridu vähemaks ei võta...raha küsitakse ikka edasi.Vastupidi - loota tuleb, et KÕIK toetused lõpetatakse hästi kiiresti...
Mind ei häiri niivõrd tasu iseenesest kuivõrd see, et mina ja paljud teised tarbijad maksavad kinni kellegi "äriplaani"... Ja need "ärimehed" räägivad tasuvusest mis tuleneb toetustest...Ma kardan, et see toetuste lõpetamine sinu ja minu elektriarvelt ridu vähemaks ei võta...raha küsitakse ikka edasi.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kiikasin kergelt seda uuringut, enamusest aru ei saanud(minu vigaxxx111 kirjutas: 30 Juul 2020, 16:26 "Tasuvuse" kohta olen leidnud ühe "enam vähem" objektiivse uuringu
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025