Kipslagi

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Isetean
külaline

Kipslagi

Lugemata postitus Postitas Isetean »

Tere ! Vaja teha kipsist lagi. 9 m kõrgusele.Distants klamber,Ripplae kandur CD 60/27 siis kübarprofiil. Siis Paroc 50mm. ja tulekindlat kipsi kaks kihti. Kõik materjalid ,transa ja rendikulud minu kanda.Loomulikult kõik ametlik. m2 hinnaks küsisin 1020.- No aru ma ei saa.Mulle vastati et tulgu ma mõistusele. :shock: Kas tõesti on n.n mustad mehed hinnad nii alla löönud .Või ongi üleüldine hinnalangus siis nii suur.Kui kõik maksud ära maksta ja töömehele selle kõrgustes turnimise eest 200.-m2 ka maksta ,egas siis firma kasumit suurt ei jäägi. :doh: Mis arvate
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Kipslagi

Lugemata postitus Postitas koppees »

:good:
Isetean
külaline

Re: Kipslagi

Lugemata postitus Postitas Isetean »

Isetean kirjutas:Tere ! Vaja teha kipsist lagi. 9 m kõrgusele.Distants klamber,Ripplae kandur CD 60/27 siis kübarprofiil. Siis Paroc 50mm. ja tulekindlat kipsi kaks kihti. Kõik materjalid ,transa ja rendikulud minu kanda.Loomulikult kõik ametlik. m2 hinnaks küsisin 1020.- No aru ma ei saa.Mulle vastati et tulgu ma mõistusele. :shock: Kas tõesti on n.n mustad mehed hinnad nii alla löönud .Või ongi üleüldine hinnalangus siis nii suur.Kui kõik maksud ära maksta ja töömehele selle kõrgustes turnimise eest 200.-m2 ka maksta ,egas siis firma kasumit suurt ei jäägi. :doh: Mis arvate
Saime kokkuleppele ; Materjal tuuakse kohale .Minult ainult töö. 350.-m2 + käive.
Vasta