Töö hind... palun aidake !!!

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Külaline
külaline

Töö hind... palun aidake !!!

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Selline mure, et ehitati ruumi sein ... puitkarkass ja pandi paroc heliisolatsiooniks, kaeti kipsplaadiga, pahteldati ja värviti ning pandi kaks ust. Kokku 45 m2 seina. Palun öelge kui palju selline töö maksab.... ?

aitäh 8)
Kasutaja avatar
Elentino
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Elentino »

Pakun välja, et kusagil 14 000.- . Seina ehitus 150.-/m2; maalritööd 150.-/m2, uste paigaldus 200.- tk.
Elentino teostab üldehitust!
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

noh, ma oleks sellise asja mingi 12 500.- ära teinud
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Elentino kirjutas: Seina ehitus 150.-/m2; maalritööd 150.-/m2, uste paigaldus 200.- tk.
kui seina ehitus on 150eek/m2 ja maalritöö on 150eek/m2, siis peaks olema ukse paigaldus 5000eek/tk.
Vähemalt varem olid hinnad sellises suhtes. :roll:
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

hea, et oma allkirja oled õieti pannud vähemalt, et 5 tonni ukse paigaldamine??? et või sai nulle liiga palju sul? NUh seina töö jah 150, maaritööd 180 vähemalt. et noh 12 500 oleks ära teinud selle 45 r2
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

no kui mina uksi panin 5-10a. tagasi, siis oli uksepaneku hind 350-500eek/tk.
Samal ajal oli kipsseina ehitus 30eek/m2 ja viimistlus 25eek/m2. :roll:
miks mu allkiri antud juhul asjasse segatud on? :cry:
Baxxter
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Baxxter »

Elentino kirjutas:Pakun välja, et kusagil 14 000.- . Seina ehitus 150.-/m2; maalritööd 150.-/m2, uste paigaldus 200.- tk.
Maalritöö 150.- m2 :shock: seal on maksimum pool tundi tööd ju ja 6750.- krooni selle eest???
Kasutaja avatar
Elentino
Ehitusspets
Ehitusspets

Baxxter kirjutas:
Elentino kirjutas:Pakun välja, et kusagil 14 000.- . Seina ehitus 150.-/m2; maalritööd 150.-/m2, uste paigaldus 200.- tk.
Maalritöö 150.- m2 :shock: seal on maksimum pool tundi tööd ju ja 6750.- krooni selle eest???
Ise küll ei tegele maalritöödega, aga sellistest hindadest olen kuulnud. Aga et seda, poole tunniga teeb- seda ma küll ei usu. paber, goldband,lauspahteldus LR, lihvimine, alusvärv,vajadusel peenpahtel, värv. Korraga seda ei tee.
Kasutaja avatar
Elentino
Ehitusspets
Ehitusspets

Hiid kirjutas:no kui mina uksi panin 5-10a. tagasi, siis oli uksepaneku hind 350-500eek/tk.
5-10 aastat tagasi oli väga hea päevas 500.- saada. Siseukse paigaldus võtab aega maksimaalselt 1 tund. Siis oleks pidanud viis aastat tagasi teenima vabalt 2800.-kuni 4000.- päevas. Oleks ainult uksi mida panna.
Ukse panek ei ole midagi keerulist ja sellega saab iga mees hakkama, aga korralikku maalrit annab otsida. Vähe on selliseid, kellel laseks endal teha.
Külaline
külaline

ÕS annab sõna "guru" vasteks - õpetaja, vaimne juht. See ehitusguru komm oli küll täismöga! Elentiino seletas asja ära, ei korda üle.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Elentino kirjutas:
Hiid kirjutas:no kui mina uksi panin 5-10a. tagasi, siis oli uksepaneku hind 350-500eek/tk.
5-10 aastat tagasi oli väga hea päevas 500.- saada. Siseukse paigaldus võtab aega maksimaalselt 1 tund. Siis oleks pidanud viis aastat tagasi teenima vabalt 2800.-kuni 4000.- päevas. Oleks ainult uksi mida panna.
ega jahh uksi panna niipalju ei antud, kui viimistlejal viimistlemiseks seinu. Vahest said paar ust kipsipanekule vahelduseks ja oligi kõik. ükskord siiski õnnestus ka 4500 päeva eest saada. Panin ühele ühistule välisuksed ette.
paegusest jutust aga igatahes tuleb välja, et uksepanemine on läinud odavamaks :!: :idea:
ja viimistlus kordades kallimaks. :shock:
ärme toome siin erandeid välja, milline viimistleja on hea või milline halb.
loeme et uksepanija ja viimistleja teevad sama head tööd, seega ühiku hinnad on mõlemile sama kvaliteedi eest arvestatud.
P.S Külalistel paluks vabandage väljendust, anonüümselt mitte möliseda :twisted:
Külaline
külaline

ei viitsi registreeruda,sest pole siin alaline tegutseja aga see mu kommentaar ei olnud mölin vaid tõsijutt, ju sellest ka ärritus, guru. Vaata veel Elentino juttu seal nomaane jutt. Pidi ikka loll firma või tellija olema kes sel ajal sellist hinda maksis või on see lausvale või panid lihtsalt nulli kogemata lõppu.
Kasutaja avatar
numan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Re: Töö hind... palun aidake !!!

Lugemata postitus Postitas numan »

Anonymous kirjutas:Selline mure, et ehitati ruumi sein ... puitkarkass ja pandi paroc heliisolatsiooniks, kaeti kipsplaadiga, pahteldati ja värviti ning pandi kaks ust. Kokku 45 m2 seina. Palun öelge kui palju selline töö maksab.... ?

aitäh 8)
>oli küsimus, mitte postitajate intellekti tasand!

vastuse aga saab öelda teades:
1.kas ehitati ametlikult või mustalt?
2.kas materjal oli tellija või teostaja poolt? (mis paksus seinal?)
3.kas kips pandi ühe- või kahekihiliselt mõlemile poole?
Alati on alternatiivlahendus!
maaler
külaline

Lugemata postitus Postitas maaler »

Puitkarkass, vill, kips 180. Viimistlus 130. Uksed koos liistudega 400.
Külaline
külaline

maalritööd saab vabalt ka 90krooni ruudust tehtud kipsile. teie pakutud summade eest saab laotud müüri ära viimistleda. töömehed teevad veel umbes 60krooni ka ruudu kipsile. (ülemus ei koori raha ära) :wink:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Jajah, tean ka mehi kes teevad 60.-/m2 :lol: aga ma ei soovitaks neid mehi vaenlasele kah mitte. 90.-/m2, tegelikult tahaksin seda valmistööd näha, pean oma silmaga nägema ja kui on tõesti korralik töö ja leidub mees, kes selle tegi 90.-/m2, siis pakuksin talle tööd ja mitte nii odavalt!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Manowar kirjutas:Jajah, tean ka mehi kes teevad 60.-/m2 :lol: aga ma ei soovitaks neid mehi vaenlasele kah mitte. 90.-/m2, tegelikult tahaksin seda valmistööd näha, pean oma silmaga nägema ja kui on tõesti korralik töö ja leidub mees, kes selle tegi 90.-/m2, siis pakuksin talle tööd ja mitte nii odavalt!
Pärnus mööda objekte käies ja maalrite käest küsides ,siis kõik töötavad alates 80 kuni 95.-m2.. Ei saa aru mis toimub.Uue "Maxima" kaubahalli kipsitöö hinded lasti ka nii alla et kui firmale natukenegi kasumit tahad teenida ja kõik maksud korralikult tasutud siis üle 60.-m2 ei kannata maksta.Töö seal aga käib. :doh:
Vasta