Põrandamehe keskmine kuu sissetulek?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
ArturTT
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Põrandamehe keskmine kuu sissetulek?

Lugemata postitus Postitas ArturTT »

Tere.
Uuriks kui palju teenib üks keskmine põrandakatete paigaldaja eestis palka (ühes kuus).Kas 100% ametlik? Hea oleks kui te julgeksite ka öelda mis objektid mingil eri kuudel olid (ntx,liistu-,lino-,parketi vms paigaldus).Ja palju ka nendel objektidel jõuti ka kuu jooksul paigaldada (m2).
Palun olgem ka ausad :) Et kui te ikka iga kuu keskmiselt näiteks 10 000 teenite,siis öelge seda.Mitte ärge pange oma aasta parimat kuud :wink:
Ette tänades: Artur
Külaline
külaline

Re: Põrandamehe keskmine kuu sissetulek?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ArturTT kirjutas:Tere.
Uuriks kui palju teenib üks keskmine põrandakatete paigaldaja eestis palka (ühes kuus).Kas 100% ametlik? Hea oleks kui te julgeksite ka öelda mis objektid mingil eri kuudel olid (ntx,liistu-,lino-,parketi vms paigaldus).Ja palju ka nendel objektidel jõuti ka kuu jooksul paigaldada (m2).
Palun olgem ka ausad :) Et kui te ikka iga kuu keskmiselt näiteks 10 000 teenite,siis öelge seda.Mitte ärge pange oma aasta parimat kuud :wink:
Ette tänades: Artur
Ei usu et keegi siin ausalt oma palkadest räägiks aga kui juba poemüüjad ja laotöölised saavad 8000.- kuni 12 000.- siis spets. ehitaja ( põrandameister )loogiliselt võetuna tunduvalt enam.Või mis ?
KopKop
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas KopKop »

Kas Artur küsib seda seepärast, et tahad trügida niigi juba täis turule? :mrgreen:
Oleneb ikka väga palju sellest mida täpsemalt teed. Kui sind teatakse selle ala inimesena ja usaldatakse on võimalik teenida täiesti arvestatavaid numbreid, kuid püüdes nullist alustada ja rääkida, et olen "parketimees" vms...ise samas aind oma köögi laminaadi paigaldanud siis see jutt ei maksa midagi. Erinevaid materjale juba sedavõrd palju, et nende kõigi paigaldusega korrektselt hakkama saada nõuab suurt tahet. Kindlasti mida aeg edasi seda rohkem ka kogemusi, töö sujub ladusamalt ja raha tuleb aina juurde :wink:

Marko
ArturTT
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ArturTT »

KopKop kirjutas:Kas Artur küsib seda seepärast, et tahad trügida niigi juba täis turule? :mrgreen:
Pigem ikka olen selles surnud ringis (mitte küll suurte aastate pikkuste kogemustega,aga ikkagi ...) :grin: Lihtsalt uurin selle eriala reaalset kuu palka,Kuna pole veel reaalselt ühtegi selle ala esindajat näinud kes 15k kuus teeniks,Ikka ja jälle tundub et keskmine palk jääb sinna 9,5-11k ligi...
KopKop
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Vales firmas oled Artur, või siis pole end suutnud piisavalt tõestada. Võin ise näidata näpuga paigaldajate peale kes teenivad 25 ja enam. Vähemasti 10 on selliseid minu tutvuste hulgas.

Marko
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

ArturTT kirjutas:
KopKop kirjutas:Kas Artur küsib seda seepärast, et tahad trügida niigi juba täis turule? :mrgreen:
Pigem ikka olen selles surnud ringis (mitte küll suurte aastate pikkuste kogemustega,aga ikkagi ...) :grin: Lihtsalt uurin selle eriala reaalset kuu palka,Kuna pole veel reaalselt ühtegi selle ala esindajat näinud kes 15k kuus teeniks,Ikka ja jälle tundub et keskmine palk jääb sinna 9,5-11k ligi...
Äkki akkad ruud hinnaga tööd tegema. Madala tunnihinnaga võid keskmiselt 10kilo kuus teenida, kui norm tunnid täis teed
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

No eks aeg meie rahutul ehitusturul paneb asja paika. No toon näite:

Tartus selline firma, mis tegelebki ainult põrandatega. Ise müüb ja paigaldab. Kui paigalduse eest küsib firma tellijalt 80 krooni m2-ist, siis palun seletage mulle neid hirmus häid palkasid? Ei-parkett on samuti täiesti omas hinnas-mingit erilist möögitulu seal ei ole. Lisan siia, et kasutan ise selle firma teenuseid ja ka enamus suuremaid kindlustus firmasid jne...
KopKop
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Eestikinnisvara kirjutas:No eks aeg meie rahutul ehitusturul paneb asja paika. No toon näite:

Tartus selline firma, mis tegelebki ainult põrandatega. Ise müüb ja paigaldab. Kui paigalduse eest küsib firma tellijalt 80 krooni m2-ist, siis palun seletage mulle neid hirmus häid palkasid? Ei-parkett on samuti täiesti omas hinnas-mingit erilist möögitulu seal ei ole. Lisan siia, et kasutan ise selle firma teenuseid ja ka enamus suuremaid kindlustus firmasid jne...

Päris pead pakule ei pane, kuid pea kindel olen, et tegemist "Kodupõrand`aga". Kuna paigaldajad on kui ühtne pere, vähemasti minu tutvuskonnas, siis ka räägitakse kes kus kuidas kuipalju jne teenib. Samas tean ka firmat kes teeb odavamalt kui 80.- m2 on töölised kui ka omanikud rahul.

"Parketi norm hind" - kui minna nende salongi ostma, kui klient - tunduki kõik normaalne, samas aga kui tead millised katted on toodetele juurde keevitatud, on iseenesets mõistetav kuidas nad saavad rahulolevad olla.

Paljud poed müüvad parketti koos paigaldusega, ja raha mis tuleb paigaldusest makstakse otse töölisele - vaheltkasu ei võeta. Seda lihtsal põhjusel, kui ostad meilt ja võtad paigalduse saad garantii, paigaldust ei võta puudub grarantii. Seega omanikud teenivad siiki enamasti vaid materjali pealt.

Marko
Isetean
külaline

Lugemata postitus Postitas Isetean »

:clap: Nii ongi .Ja neil m2 ees tuhandeid .Iga hea töömees teab et ka 60.- m2 kätte saades, teenib ta väägagi korraliku palga välja.Ja tõsi ka see et enamus objektide paigalduse pealt ei teeni firma suurt midagi.Materjali enda müügihind lihtsalt lubab seda.
KopKop
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Isetean kirjutas::clap: Nii ongi .Ja neil m2 ees tuhandeid .Iga hea töömees teab et ka 60.- m2 kätte saades, teenib ta väägagi korraliku palga välja.Ja tõsi ka see et enamus objektide paigalduse pealt ei teeni firma suurt midagi.Materjali enda müügihind lihtsalt lubab seda.

aastaid 5-6 tagasi sain isiklikult 25.- m2 laminaadi paigaldusest ja 30.-m2 naturalist, keskmiselt teenisin kuus 15000 - 20000.- samuti oli ka töö koguaeg ees, kasvõi esmaspäevast - esmaspäevani. nüüd mõnel määral hinnad tõusnud, kuid tööd ka vähemaks jäänd.

Marko
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ka praegu oleks 25kr/m2 võimalik väga hästi teenida, kui ideaalsed suured pinnad ees nii et iga päev 10 tundi saaks ainult klikki maha laotada :good: (praeguseks hinnad ca 3* kõrgemad) aga paraku pole selliseid pindasid kellelgi kusagilt võtta ja seepärast sunnib elu peaegu kõigege tegelema millest mõistus üle käib :hello:
KopKop
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

vat sellist kohta mina näid ei ole kus oleks laminaadi paigalduse eest võimalik tölisele sellist sumat maksta, kui sa leiad ole hea anna mulle ka teada :grin:

Marko
Vasta