Kerise tagaseina plaatimine, mis segu?
Kerise tagaseina plaatimine, mis segu?
Lugemata postitus Postitas Tiide »

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 101 korda
- On tänatud: 52 korda
Re: Kerise tagaseina plaatimine, mis segu?
Lugemata postitus Postitas Tavalugeja »
- motamees
- Ehituspenskar
- On tänanud: 209 korda
- On tänatud: 191 korda
Lugemata postitus Postitas motamees »
Pane umbes kuue kõrge (ei tohi silikoni väga madalaks/laiaks litsuda) silikoni täpiga. Vahesid ära vuugigi. Plaadi paigaldamisel pane papp vahele. Pärast tõmbad papi välja.
Tel 5o9279o
Tänan , kui keegi vastab.
Lugemata postitus Postitas CarlN »
-
- Ehitusveteran

Lisaks, need Cembrit plaadid pole just üleliia jäigad, paindumatult stabiilsed. Usun, et kinnitus on õhuvahega.
See hais, millest hoiatasin, see on kindlasti ajutine, aga mõni ehmatub sellestki. Mendalis on ka spetsiaalne plaatide silikoon. Eriomadustest räägivad ise.
Ei püsi, sellega tulidki plaadid seinast mahaCarlN kirjutas: 13 Jaan 2020, 21:58 Mina olen näiteks Mira 3130 usku. Kõiksugu töid sellega teinud ja püsib!
Ma ei leia kusagilt infot, et Cembrit Sauna tsementkiudplaate peaks/võiks üle plaatida. Oled tootjalt küsinud?
-
- Ehitusveteran
PS. Tean lisada, et Naks-3, kiirsegu on aluminaattsemendiga, seega suhteliselt soojalembeline. Olen kasutanud plekude glasuurimisel.

Mis kinni ei jää, saab kinni...

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
CarlN vastusTiide kirjutas: 12 Jaan 2020, 21:00 Kerise taha on pandud minerit(Cembrit Sauna tuletõkkeplaat). Kui sinna peale plaatida keraamilised plaadid, millist segu peaks kasutama.
Ja siis järgnebCarlN kirjutas: 13 Jaan 2020, 21:58 Mina olen näiteks Mira 3130 usku. Kõiksugu töid sellega teinud ja püsib!
Lõhestatud isiksuse probleemid, et sellised, üheselt arusaadavalt välistavad vastused? Ja kui küsimise peale tootja välistab tsementkiudplaatide üleplaatimise kerise tagaseinal, siis see tähendaks mida? Et oled siiani klientidele sitta keeranud?CarlN kirjutas: 14 Jaan 2020, 18:57 Ma ei leia kusagilt infot, et Cembrit Sauna tsementkiudplaate peaks/võiks üle plaatida. Oled tootjalt küsinud?

Kirjutasin, et olen kõiksugu töid teinud Mira seguga. Lisan siis selgituseks juurde, et tsementkiudplaate pole seejuures üle plaatinud. Minu postitusest ei loe ka kuidagi välja, et Mira selleks tööks sobilik on.Urmas kirjutas: 14 Jaan 2020, 20:56 Teema algataja küsimusCarlN vastusTiide kirjutas: 12 Jaan 2020, 21:00 Kerise taha on pandud minerit(Cembrit Sauna tuletõkkeplaat). Kui sinna peale plaatida keraamilised plaadid, millist segu peaks kasutama.Ja siis järgnebCarlN kirjutas: 13 Jaan 2020, 21:58 Mina olen näiteks Mira 3130 usku. Kõiksugu töid sellega teinud ja püsib!Lõhestatud isiksuse probleemid, et sellised, üheselt arusaadavalt välistavad vastused? Ja kui küsimise peale tootja välistab tsementkiudplaatide üleplaatimise kerise tagaseinal, siis see tähendaks mida? Et oled siiani klientidele sitta keeranud?CarlN kirjutas: 14 Jaan 2020, 18:57 Ma ei leia kusagilt infot, et Cembrit Sauna tsementkiudplaate peaks/võiks üle plaatida. Oled tootjalt küsinud?Lihtsalt küsimused.
PS! Selle asemel, et tühja plärtsuda anna teemaalgatajale adekvaatset nõu.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Põhjendan plärtsumist. Arvan, et andsingi advekvaatset nõu ehk ei tasu CarlN iga kirjutatut absoluutse tõe pähe võtta, sest tihtipeale ei oska teema algataja kommentaarides soovitatut adekvaatselt läbi seedida ja näevad ainult mingi materjali nimetust, näiteks mida CarlN oma kommentaari järgi on kasutanud igas olukorras. Ainult CarlN on oma esimeses kommentaaris unustanud/jätnud mainimata, et ta ei ole selle tema poolt soovitatud universaalse materjaliga plaatinud tsementkiudplaate, mis tuli välja alles peale minu plärtsumist. Fakti kirjutamine, et ei leidnud infot tsementkiudplaadi plaatimise kohta, ei lükka ümber sinu usku 100% kindlusega Mira 3130 universaalse toimivuse kohta või kuidas?CarlN kirjutas: 14 Jaan 2020, 21:30 PS! Selle asemel, et tühja plärtsuda anna teemaalgatajale adekvaatset nõu.
CarlN, inimesed küsivad siin foorumis asjade kohta, mis toimiksid 100+% kindlusega. Ei midagi isiklikku!

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 22 korda
Lugemata postitus Postitas Intsu »
Eraldi saunamaja kus kütan ainult sauna tehes paar-kolm korda nädalas.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu