Elan Kristiines ning tekkis selline küsimus: Kui mul ei lubata mistahes põhjustel eramaja hoovi ehitada kuuri/katusealust või siis näiteks naabrid ei anna selleks nõusolekut, kas mul on siis õigus osta endale merekonteiner, tõsta see täpselt krundi piirile, lõigata 1 külg lahti ja siis üle värvida või laudisega üle lüüa? Võibolla teeks isegi mingi kaldega katuse peale nõnda, et sademed ikka minu poole valguks. Eks kaebama võivad kõik hakata, aga tahakski teada, et kas mul on selline varuvariant seadusega lubatud või mitte? Tegemist peaks ju siiski olema ilma vundamendita ja nö. teisaldatava esemega? Kas oleks lubatud ka näiteks 2 tükki kõrvuti panna ja näiteks samuti neid katki lõigata, kokku keevitada, laudisega üle lüüa ja katus peale ehitada et näiteks 50ne ruudune garaaž teha nendest? ( utoopiline idee lihtsalt

Tänan kõikide vastuste eest ning kui teate reaalset vastust, siis äkki ka mingi juhtum või seadus juurde lisada, mis seda võiks keelata või lubada. Lisan ka ühe lihtsustatud pildi.