Pool armatuuri jääb esialgse arvestuse kohaselt üle ja läheb veranda parandamiseks. Ehk siis kokku 400 euri läheb armatuuri peale. Tavaraud + plaatimine oleks samasse hinnaklassi läinud kindlasti. Ise ma plaatimist ei oska ja oleks pidanud teenuse tellima.
Ma olen oma elus juba niipalju õppinud, et koonerdamine ei ole kokkuhoid. Kui palju ma näen maju, millel vundament lahti kaevatakse ja väljapoole valatakse "krae", et vana vundament kuidagimoodi koos püsiks. Või tihti on vaja majale lisasoojustus+vooder panna ja siis jällegi on vaja lahti kaevata ja "krae" valada. Näiteid on palju. Selle asemel , et kohe piisava paksusega vundament valada, alguses koonerdatakse ja siis pärast otsitakse lahendusi, mis on tülikad ja kokkuvõttes topelttöö.
Ma postitasin lingi raamatule , kus on 267 lk juttu sitast . Probleem on tegelikult tõsine, mis toimub hetkel väljaheidetega ja ei jõua huumusena tagasi põllule. Rahaline väärtus on miljardites, mis maailmas hetkel minema visatakse prügimäele. Ühel põllumehel kulub sadade tuhandete eurode eest aastas väetise peale.Jeerum-jeerum, 12 lehekülge arutelu ühe välipeldiku pasapunkri konstruktsioonist! Mul hakkab endal ka juba häbi, et aruelu selle üle on mind kaasa haaranud.
Küll nähtud siinsamas foorumis neid optimeerimisi ja pärastisi injekteerimisi, teipimisi, kiletamisi jnejne. Minu moto on selline, et teha üks kord ja nii, et ise enam näppu külge panema ei peaks.T25, ma ei saa sinust aru? Tavaliselt peaks olema foorumite idee, et lugejad teiste kogemuste najal leiaksid enda jaoks optimaalsema lahenduse