Ehitustööde teostamine kortermajas
ehituslubadega jms seonduv
Ehitustööde teostamine kortermajas
Lugemata postitus Postitas Naaber »
Ehk keegi oskab öelda kuidas on sätestatud ehitustööde teostamine kortermajas? Vaja paar seina maha lõhkuda ja puurida. Kas öörahu 23 - 07.00 ning muul ajal võib teha? Kuidas on nädalavahetustega, võib samuti lammutada?
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Re: Ehitustööde teostamine kortermajas
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Öörahu ainult jah(Kui ühistu pole kodukorras midagi lisaks otsustanud). Viisakuse poolest võid ju teate üles panna, et hakkad laamendama.
vanaema on sul veteran...
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Inimlik oleks ikka vähemalt 21.00 lõpetada suurem müra.
55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
Lugemata postitus Postitas Naaber »
Seda küll, rohkem olin just huvitatud nädalavahetustel töötamisest.
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 16 korda
Lugemata postitus Postitas T25 »
Kuidas tänasel päeval see remonditööde teostamine kortermajades on reguleeritud? Elektrik saaks käia peale tööd, kella 18.00- kuni ca 21.00 ja siis nädalavahetustel võiks täiega panna. Ma kujutan ette, et ega majaelanikele see freesimise jms müra eriti ei meeldi, kuid kas neil on õigus nõuda nende tööde lõpetamist? Ma olen kuulnud, et osades kortermajades pidi olema kokku lepitud kodukord, et kella 8-kella 17ni võib teha , mida tahad ja siis edasi vaikus, kuid see pole vist seaduslikult siduv. Mida üldse seadus ütleb, ma tean, et vanasti oli öörahu nimeline asi, aga tänapäeval on kehtestatud mingid müranormid ja nende järgi ausalt öeldes pole võimalik ju remonti korteris teha.
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas Madis_ »
Küsi ühistu esimehe käest kuidas teie majas see reguleeritud on.
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Esmajärjekorras vaata üle oma maja sisekorraeeskirjad ja peale seda käitu majas inimese moodi. Siis pole seda hirmu, et keegi midagi nõudma hakkab või koridoris sinust möödudes sind vihaselt jõllitama jääb.T25 kirjutas: 21 Apr 2019, 21:59 Kuidas tänasel päeval see remonditööde teostamine kortermajades on reguleeritud? Elektrik saaks käia peale tööd, kella 18.00- kuni ca 21.00 ja siis nädalavahetustel võiks täiega panna. Ma kujutan ette, et ega majaelanikele see freesimise jms müra eriti ei meeldi, kuid kas neil on õigus nõuda nende tööde lõpetamist? Ma olen kuulnud, et osades kortermajades pidi olema kokku lepitud kodukord, et kella 8-kella 17ni võib teha , mida tahad ja siis edasi vaikus, kuid see pole vist seaduslikult siduv. Mida üldse seadus ütleb, ma tean, et vanasti oli öörahu nimeline asi, aga tänapäeval on kehtestatud mingid müranormid ja nende järgi ausalt öeldes pole võimalik ju remonti korteris teha.
Kas sulle meeldiks, kui tuled peale tööd koju, tahad natukene rahu ja vaikust, kuid pead kuulama kuidas seina taga keegi midagi freesib? Vahet ju pole kas ütlema tullakse või ei. Fakt on see, et kõik vaatavad kella ning mõtlevad kaua see kestab. Päevasel ajal saad vähemalt panustada sellele, et enamus rahvastikust on tööl ja koolis.
Torutööd Tartus 56 932 898
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Aga mulle on tulnud rahvastikust üks vähemuse esindaja pretentsioone esitama.pikk88 kirjutas: 22 Apr 2019, 08:33 Päevasel ajal saad vähemalt panustada sellele, et enamus rahvastikust on tööl ja koolis.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Meil on ju kirjade järgi ikkagi demokraatia. Seega peab arvestama enamuse soovidega. Öösel töötajad ja päeval magajad on ilmselgelt vähemus. Nende õiguste eest võitlevad meil igasugused huvigrupid 

Torutööd Tartus 56 932 898
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit