Plaanis on ise köögimööblit ehitada. Tekkinud on mõned küsimused, kuna teen sellist asja esimest korda. Olen uurinud erinevaid ideid ja materjalivalikuid.
1.) Valisin köögimööbli aluse, karkassi ja vaheseinte materjaliks liimpuitkilbi. Kas antud materjal sobib selle jaoks ? On kellelgi kogemusi, milliseid ohte või iseärasusi selline materjalivalik endast kujutab ?
2.) Kuna tuleb nurgaköök, siis nurka jääb peavalu tekitav tühi koht. Algselt oli plaan sinna keerlev alus panna, kuid kõhklen. Milliseid paremaid lahendusi veel olla võiks ? Üks mõte oleks veel nurk diagonaalselt poolitada, siis jääks mõlemale poole nurka ebamäärased trapetsi kujulised kapid, kuhu iseenesest saaks veel sissepoole riiulid ehitada ruumi ära kasutamiseks.
3.) Palun postitage siia ka enda ideid/pilte/kogemusi. Mida kindlasti teadma peaks, millised ohukohad on ? Plaan on kõik nullist ise teha, koos integreeritava pliidi ja ahjuga. Köök on väike - 150,5x172cm. Millised on köögimööbli standardmõõdud ? 60x80cm ?
Ühesõnaga, olen täielik võhik, aga soov nokitseda ja enda kätega midagi teha on suur. Olen valmis sinna oma aega ja raha panustama nii et igasugused ideed ja soovitused on teretulnud

Ette tänades!