Paigaldasin äsja kodus uue veeboileri. Süsteem nagu kõik töötab, käime dušši all jne... See ei ole esimene boiler, mille olen üles pannud ja analoogselt ära ühendanud. Nüüd aga asja juurde.
Boileri külmaveesisend käitub väga imelikult, mida mina näen esimest korda, mõtlesin, et siin nagu targem santehniline rahvas koos ja ehk kellelgi on ka olnud või teab aidata. Nimelt iga poole tunni tagant, vahest iga 10-ne minuti tagant see teeb sellise imeliku piuksu - ilmselt laseb siis vett tagasi natuke??? Ja kui köögis külma vee täie survega lahti tõmbad siis samamoodi, tähendab, vesi tuleb klapist vist valele poole natuke? Kas võib olla, et klapp on läbi? Praak? (Nii boiler kui klapp on tuttuued ja enne ei ole ma sellist asja näinud).
Vana boiler oli sama moodi pandud omal ajal aga see lihtsalt andis 20-ne aastaga otsad.
Kas mul on midagi valesti? Kas ma pean veel midagi vahele toppima? Ma tean, et kui lahti võtan siis ühe kraani panen raudselt esimeseks boileri külge, see läks lihtsalt meelest ja väga kiire oli.
Ühesõnaga pikk jutt s+itt jutt, palun abi.

Fotod ka: https://imgur.com/a/TaY75jm