Tavalugeja kirjutas: 04 Veebr 2019, 09:45Müüja müüs, ostja ostis, mis kuradi lepingud, mis samuti võltsid.ifffff kirjutas: 04 Veebr 2019, 09:02
Arumaeisaa, kui see pommimise taktika nii tavaline on, asi see siis lepingusse müüjal kirjutada, et ostja on asjaga tutvunud ja hilisemaid pretensioone ei rahuldata.
Siin ostja käis väidetavalt pottsepaga kohal ja see hindas kauba kasulikuks. Mida veel müüjat kohtuga kottida kui isegi seda ei saadud hinnatud, kas katus on ikka uus või olegi enam päris uus. Rääkimata taladest, mis ei osutunud enam uuteks.
Merkoland, kirjuta see kahjum oma mõistuse arvele ja mine eluga saadud kogemuse võrra rikkamana edasi. Nagu me aru saame, tahtsid saiahinnaga osta kirsiga torti aga kirss osutus hapuks.
50:60![]()
Eks inimene õpibki kogu elu, sureb lollina. Olen oma õppetunni juba saanud. Õppetunni maksumus on lihtsalt ületanud mõistlikuse piiri. Elektrisüsteemi ümberrajamine pole vaid uute juhtmete paigaldamine vaid ka siseviimistlus jne. See oli eelnevalt tehtud. Katusega ka, ei käi ju katusel vaatamas, kas on ikka vahetatud.
Samuti jääb küsitavaks, millistel alustel mu kütmise oskus on kaheldav? Lähtun pottsepa õpetustest - tõsi, mitte sellega, kellega ahjusid üle vaatamas käisin.
Viimase aastaga olen kokku puutunud erinevate pottseppadega- korstnapühkijatega, kes ei tunne meetri kauguselt korstnal pigi ära. Õnneks sellisel ei lasknud enda korstnaid-koldeid pühkida. Kui ahju renoveerima asusime, uurisin esmalt ahju toestamise võimalusi ning üks laia profiiliga pottsepp, kes tulekindla täitevahuga ahjusid ehitab, pakkus abi, et on laia kogemuspagasiga. Nime internetis otsides ilmnes kõiksugu vahvaid asju.
Siin need naljakad pildid on. Kaamera kvaliteet on sitt. Soemüür oli kenasti valgeks võõbatud, kui ostsime, defektid kenasti üle võõbatud, praod niisamuti. Kütma asudes hakkas värvi kooruma. Ilmselt arvate nüüd, et ma eriti loll, et midagi sellist ostsin ja lootsin, et töötab. Sellegipoolest ei pööranud peendetailidele niivõrd tähelepanu..
https://imgur.com/a/foqmE5V
https://imgur.com/a/FZU4r4u