Ehitustolmuimeja
-
- külaline
Ehitustolmuimeja
Lugemata postitus Postitas Ypsilon »
Hetkel olen nii kahevahel kas Kächer MV 5 Premium või Makita VC2512L.
Hinnaklass jääks siis kuskile 150€ ringis.
Mis arvate nendest masinatest? Makita plussiks siis lisaseadme pistik aga Kärcheril tundub filtri eemaldamise süsteem parem olevat ja lapik filter.
-
- külaline
Re: Ehitustolmuimeja
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kuidas aru saada EHITUStolmuimeja KODUSEST kasutusest? Mis sul kodus toimub, et tavaline, kodukasutuse oma ei kõlba? Mida kavatsed imeda? Milleks on sul vajalik/eelistus, et tolmuimejal oleks paralleellülituse olemasolu? Väiketööstus elutoas? Jäi natuke arusaamatuks filtri puhastussüsteemi nõue. Ei, sa ei pea kõiki oma saladusi avaldama, aga ikkagi. Ehk on pakkuda ka teisi variante, millest sul ei ole aimugi.

Urmas
-
- külaline
Küll aga ei oleks aparaat nii palju kasutuses kui ehitusel vaid ikka nõda kuidas aega on remonti teha.
Lugemata postitus Postitas maidor »
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 76 korda
Lugemata postitus Postitas Prill »
Ainuke miinus, mis seni märganud, et imeja tühjendamine on veidike tülikas, enamus sodi on alumises anumas, siis osa peenemat on teises astmes sõela peal, ning lõpuks nailonfilter ka hea puhtaks raputada - kõige parem seda teha on kuskil tuule käes, kus peenema sodi allatuult naabri poole lased

Subjektiivse hinnangu järgi imemisvõimsus jääb grammikese Kärcher WD 3-ele alla.
-
- külaline
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 76 korda
Lugemata postitus Postitas Prill »
Samasugust kott päästaks ka WD filtri ummistumise peenosakestega.
See filtrikott ummistub muidugi ka, aga mu eelmisel odavtuhaimejal piisas koti raputamiseks imeja koputamisest ja imemisvõimsus taastus.
Mu eelmise posti LAVOR-il on see filtripuhastuse koputus juba sisse ehitatud ja nupuvajutuse kaugusel.
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
-
- külaline
-
- külaline
Kas anonüümne külaline saaks siia panna ka mõne viite, millised tema poolt nimetatud tolmuimejad, Starmix ja Bosch GAS seeria omad mahuvad teema algataja poolt etteantud hinnaklassi?Külaline kirjutas: 05 Jaan 2019, 15:32 Mina soovitaks vaadata mida rendifirmad kasutavad. Enamuses starmix masinad. Need saavad ilget vatti. Pmst bosch gas seeria on samasugune endal gas 25 liitrit anumaga. Tolmukotid on krdi kallid, aga säästavad filtrit, mis veel kallim. Aga seda filtrit saab ikka päris kümneid kordi enne puhastada kui otsa saab. .
Urmas
Lugemata postitus Postitas Valdur1 »
Kärcherist öeldakse, et nende tolmuimejatega ilma tolmukotita kuiva tolmu imeda EI TOHI. Makita aga selles osas kätt ette ei pane, kuid on oht et filter tõmbab kiiresti täis. Mingi jutt käis et Makital võis kasutada ka tavalist prügikotti tolmukoti asemel aga ma ei ole selle loogikale pihta saanud ja pead ei anna kas see ka tõele vastab.
Minu soovitus on - käi ise poes koha peal, vaata ja näpi neid masinaid. Vast siis on lihtsam otsustada.
-
- külaline
tõepoolest see jäi mul kahe silma vahele. Nende hinnad algavad umbes 300 eur.Külaline kirjutas: 05 Jaan 2019, 15:39Kas anonüümne külaline saaks siia panna ka mõne viite, millised tema poolt nimetatud tolmuimejad, Starmix ja Bosch GAS seeria omad mahuvad teema algataja poolt etteantud hinnaklassi?Külaline kirjutas: 05 Jaan 2019, 15:32 Mina soovitaks vaadata mida rendifirmad kasutavad. Enamuses starmix masinad. Need saavad ilget vatti. Pmst bosch gas seeria on samasugune endal gas 25 liitrit anumaga. Tolmukotid on krdi kallid, aga säästavad filtrit, mis veel kallim. Aga seda filtrit saab ikka päris kümneid kordi enne puhastada kui otsa saab. .Urmas
Lugemata postitus Postitas vassiili »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit