Urmas kirjutas: 19 Aug 2018, 16:36Oot-oot, kas sulle avaldati lõppsumma alles peale lepingu allkirjastamist?Uudishimulik123 kirjutas: 19 Aug 2018, 11:41 Töö kvaliteediga olen tegelikult rahul, hinnaga aga mitte, ...Avalda oma matemaatikaõpetaja nimi ja kõik foorumlased teevad üheskoos talle häbi-häbi, et ta õpilane ei oska isegi kalkulaatorit kasutada kui pea ei võta. Kasutasin kalkulaatorit ja sain 1800€ väiksema summa.Uudishimulik123 kirjutas: 19 Aug 2018, 11:41 17 167 töö hind koos materjalidega - 3 x 3469,92 ametlikult palka makstes 3-le ehitajale - 2000 materjalid = 17167-10407-2000= 6560EUR
Ja kus olid need paljud teised ehitajad ja ehitusmaterjalide müüjad(st tehnilised konsultandid suurtest müügiorganisatsioonidest) enne konkreetse töövõtjaga lepingu sõlmimist? Tagantjärgi tarkusest on vähemalt niipalju kasu, et edaspidi konsulteerid enne konkreetse töövõtjaga kokkuleppimist eelnimetatud "konsultantidega".Uudishimulik123 kirjutas: 19 Aug 2018, 11:49 Mingit projekti ei olnud. Lahenduse leidsin koos väga paljude teiste ehitajate ja ehitusmaterjalide müüjatega (st tehnilised konsultandid suurtest müügiorganisatsioonidest)
Lisaks, saadaks ma need tehnilised konsultandid mingis mõttes pikalt, sest nemad ei ole reaalse töö tegijad ja nendel pole mitte mingisugust õigust öelda, palju mingi töö maksab? Tulgu ja tehku siis ise odavamalt kui on nii targad palga osas.
Kas ikka oled kindel, et need kolm ehitajat suudavad kõik lepinguga ettenähtu 1(ühe) kuu jooksul valmis teha? Mis oli lepingus märgitud tööde teostamise ajaks? 1(üks) kuu, et palka arvetasid ühe kuu jagu?
Ja nüüd lõpusoovitused- seedi ajus läbi kõik kommentaarid ja kui leiad, et oled ülemaksnud, siis mine peegli ette ning sõima sealt vastuvaatavat nägu, et kui loll võib üks inimene olla, et suutis keerata käesoleva juhtumiga ettetulnud probleemi(liiga kallis hind) tagantjärgi tarkuseks.Tegelikult oli sul lepingu sõlmimise ajal see raha olemas ja peaks ka praegu olema, sest oled selle summaga juba arvestanud. Mis takistab sind olemast aumees, - naine või -hermfrodiit või -..., ei teagi kõiki tänapäeva soolisi erinevusi.
Hingeliseks, mitte materiaalseks lohutuseks, kui see sind aitab, et võid mureta olla, sinusuguseid(ise kaasaarvatud) on palju, kes arvavad pärast, et on mõne asja eest liiga palju maksnud ja võta seda koolirahana.![]()
Tere!
Konsultantidelt, kellega ehituslikke lahendusi planeerisin, ei arutanud ehitustöö maksumust.
Aga, kas keegi on teist siin professionaalne ehitaja ka ?
Mõtlen, et mille järgi see kasum paika pannakse ?
Kui pärast nähakse ettevõtte omaniku poolt, et kasum liiga suur, st töö osutus nö lihtsamaks ja kiiremaks, kas siis on miski aukoodeks ka ehituse valdkonnas, et ei võeta nii suurt kasumit ? Näiteks kui ma saan teada, et meie toa pealt võetakse firmale nn kasumit 9000 EUR, siis ma olen küll väga pettunud.
Samas, kui saan selle teada, siis palun selle summa anda kindlasti töötajatele! Usun, et omanik nii ka teeb. Nii oleks aus. Minu arvates.