Kuule, loe seda Kalvise juttu õige veel, ja veel....Anonymous kirjutas:Mul on kuri kahtlus, et Kalvis suutis ikkagi akupaagi ja paisupaagi segamini ajada. Paisupaagi mahtuvusega tonn (ma arvan, et siis kuupmeetrit pidas silmas) võiks teoreetiliselt kogu süsteemi maht olla 10 kuupmeetrit. Ma ei oska küll välja mõelda, miks niisugust hulka vett peaks ühe eramaja jaoks soojaks kütma. Tõsi küll selle jahutamine võtaks päris mitu päeva aega isegi sita soojustuse puhul aga kogu selle asja mahutamine pole ka enam päris lihtne.
Krt. isegi mina sain aru.

Kogu süsteem oli vabavoolne, mille plussiks on see, et kui sul elekter ära astub siis ei juhtu mitte midagi.
Siinsamas Küttesüsteemide foorumis ju alles oli juttu laadimisautomaatide ja samaväärsete asjade komponentidest koostamise plussidest_/miinustest.Selles on siis katel Viadrus U26/7, akupaak 1500 liitrit, Laddomat (katla ja akupaagi vaheline automaatikaga segusõlm), sellesama regulaatori juhtimisautomaatika, paisupaak 150 liitrit, elektritenn, põrandakütte regulaator, kolm pumpa, suitsutoru, kütuse põlemisel tekkiva suitsurõhu regulaator (üks iseavanev siiber mis käib suitsutoru külge) ja siis veel umbes ämbritäis ventiile, manomeetrid ja ühendusnublakaid
Ja veel: kraan, kuulkraan, ventiil, siiber, termostaat, jne.... Neist igaüks on erineva otstarbega. Neid segi ajades võid erialainimesed hoopis segadusse ajada.
PS. Minu selles vallas koolitaja, kes häälestab juba mitu aastat teispoolsuses küttesüsteeme, ei andestanud kunagi terminite segiajamist. Seda pattu saime me kõik kaua mäletama.