hallitus äärtes

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
pilkse
Uus kasutaja
Uus kasutaja

hallitus äärtes

Lugemata postitus Postitas pilkse »

mure selline , lae ja seina vahel on hallitus mis on tingitud niiskusest mida ma saaksin teha..... antke nõu ,mida ma peaksin ennem tegema kui hakkan uuesti lage värvima ja tapeetima(seinad on välisseinad)
andero23
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas andero23 »

Kas tegu on kortermajaga või eramuga? milline on konstruktsioon?
pilkse
Uus kasutaja
Uus kasutaja

80 ntes ,kortermaja, 5 kordne
ja meie 1-l korrusel
andero23
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Kas miskid uued aknad on ka pandud, mis ei lase kuskilt õhku läbi?
pilkse
Uus kasutaja
Uus kasutaja

jah on küll ja need ka alt hallitavad
ats
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ats »

ega siis muud kui seintesse aukke puurima :wink: kuhugi peab ju niiskus kogunema ,kas ventilatsiooni lõõri avad on lahti.kui lõõre on üks ja sinna on juba köögikubu ühendatud,siis puurima.
juss223
külaline

Re: hallitus äärtes

Lugemata postitus Postitas juss223 »

"ega siis muud kui seintesse aukke puurima kuhugi peab ju niiskus kogunema ,kas ventilatsiooni lõõri avad on lahti.kui lõõre on üks ja sinna on juba köögikubu ühendatud,siis puurima." Ära seda küll tee

Ma arvan et probleem on selles et välisniiskus pääseb läbi paneelivahede tuppa ja probleemi tuleks otsida väljast mitte süüdistada plastikaknaid
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

99% et asi on puudulikus ventilatsioonis
ehk tavaline asi kui seina ja lae nurk hallitab, lisaks öeldi et aken alt hallitab.
põhjus on ikka toas olev ja öösel suurenev niiskus.
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
kylamaaler
külaline

Lugemata postitus Postitas kylamaaler »

Tervist! Endal oli paneelmaja korteris sama mure hallitus seinas ja nurkades. Kusjuures tekkis peale akende vahetust. Mina endal lahendasin asja niimoodi et puurisin tuulutusaugu. Siis lasin kogu seina hüdroisolatsiooni massiga üle (mingi sinine) ja tegin maalritöö ja tapetseerimise. Nüüd on pool aastat m''o'odas ja ei tea isegi kas tegin k6ik õigesti aga hetkel non hallitus.
andero23
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Jutt, et väljast tungib niiskus sisse - täielik jama
Ventilatsioon halb - sula tõsi.
Niiskus suureneb öösel - jama.

Ise elan tallinnas üürikas, omanik tegi üllatuse ja pani uued plast aknad ette - esimesel päeval aknad juba ujusid:)
Nüüd on mul ukse link koguaeg natuke lahti - niiskus pääseb välja ja probleemi pole.

Uued aknad kortermajale tuleb tellida ülevalt tuulutuspraoga ja see peab lahti olema. Leitke lihtsalt minimaalne ava suurus, et kondentsi ei teki ja asi klaar.
Hüdroisolatsioon(see sinine) - see natuke keerulisem teema.
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

andero23 kirjutas: Niiskus suureneb öösel - jama.
äkki põhjendad ?

ehk öö on siis kui rahvas magab.
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

Pedaal kirjutas:
andero23 kirjutas: Niiskus suureneb öösel - jama.
äkki põhjendad ?
ehk öö on siis kui rahvas magab.
Ega inimene magades rohkem auru välja ei hinga. Loogiline seletus oleks see, et öösel on välistemperatuur madalam, seega vett kondenseerub rohkem. Teine seletus võib olla see, et osad inimesed panevad ööseks pesu tuppa kuivama ning seetõttu õhuniiskus suureneb hüppeliselt.
Vasta