Millal osta maasoojuspump
Millal osta maasoojuspump
Lugemata postitus Postitas Hujoobnik »
Kas keegi oskab nõu anda, millal oleks kõige soodsam maasoojuspumpa osta?
Plaan on soetada NIBE 1255+12kw inverter pump, kuid teha seda ajal, mil oleks võimalik hinna üle kaubelda.
Kui kellegil tutvusi, andku teada.
-
- külaline
Re: Millal osta maasoojuspump
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Panin tarokaarte ja tuli välja, et kõige soodsam aeg on siis kui müügimees on tööl ja tal on aega sinuga kaubelda hinna üle. Sama tulemuse andsid kohvipaksus sorimine, kristallkuul hõõrudes, pendel vänderdas õige koha peal, naabri seale lükkasin ka pussi sisse ja lahkasin ära, tulemus ikka sama.Hujoobnik kirjutas: 26 Mär 2018, 19:00 Kas keegi oskab nõu anda, millal oleks kõige soodsam maasoojuspumpa osta?

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas nojah »

- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Palju omahind on?
-
- külaline

-
- külaline
Ikka hullult tahaks võõras rahakotis sorida ja kokku lugeda palju keegi müügikatet lisab. Aga tegevuskulud ei huvita üldse, kulud kannab hoopis keegi kolmas, onju? Äkki loeks kõigepealt kokku - mitu aastat on müüja tegutsenud, palju pangalaenu võtnud, investeerinud, töökohti loonud, müünud, makse maksnud, üldkulud, jooksvad kulud? Inimesed on ikka naiivsed

Lugemata postitus Postitas aikapoiss »
Kes soovib, siis kirjutagu mulle ja võtame punti - kahe-kolmekesi saab loodetavasti veel parema diili.
-
- külaline
käisin eelmine aasta seal , küsisin vist 5 -lt pakkujalt konkretset pakkumist ja andsin kütteprojekti ka , et lihtsam pakkuda oleks, 1 vastas. Kahjuks ~1000€ kallima pakkumisega , kui googlist seadme numbri järgi esimene pakkumine letihinnaga ja teised ei suvatsenud isegi vastata. Üldiselt vähesed pakkujad jäävad sõelale, kui paigaldus keerulisem ala läbi 60cm paeseina , kaevetööd jne , käivad vaatavad objekti üle ja vaikus eetris.aikapoiss kirjutas: 27 Mär 2018, 09:44 Mul on plaan minna Ehitusmessile soojuspumpa hankima küll. Olen erinevatest kohtadest kuulnud, et tootjad annavad edasimüüjatele messi jaoks eraldi lisasoodustusi ja on ka tutvusringkonnast eelmise aasta põhjal konkreetne näide olemas.
Kes soovib, siis kirjutagu mulle ja võtame punti - kahe-kolmekesi saab loodetavasti veel parema diili.
Paremini näkkas muidugi systemairi ventseadmega kus messipakkumine oli väga hea.
-
- külaline
"who cares" mis müüja kulud on, see on müüja probleem ja kas müüjat kotib mitu tundi ma selle raha eest tööd rügasin või kaua neid sente korjasin, ilmselt mitte. 100m2 lao rendihind ei ole kõrgem , kui seal on 1 või 60 seadet jne ja mina ostjana ei taha olla see loll kes müüja mugavuse kinni maksab vaid ikka see mees kes endale selle mõistliku seadme/hinna suhte välja selgitab.
Müüja töö ei ole ainut käed taskus müüa, edu turul seisneb ikkagi kliendile lisaväärtuse pakkumises. Mul ei ole kahju maksta teenuse eest mis on konkurentsivõimeline (ka hinna osas) ja mulle kasulik. Müüjana ongi su töö see "kasu" osa sealt üles leida ja seda mulle pakkuda.
Müüjatel läheb järjest raskemas muideks, sest geopiirangud just kadusid EU -s ja see ladu kus minu pump tarnitakse ei ole suure tõenäosusega Eestis nagu see ei ole olnud tööriistade ja kodutehnika osas juba aastaid
-
- külaline

Käisin ka kunagi messil, rääkisin mitme pumbamüüjaga ja sain pakkumised. Ei mäleta, et keegi oleks saatmata jätnud.
-
- külaline
see kõik mis sa räägid on õige aga ainult kottpähebisnessis , kui müüja soov oleks tegelik lisaväärtuse pakkumine ei peaks ostja analüüsima mis on s*tt ja mis võiks parasjagu olla s*tale mõeldud läige ja kas tera seal s*tas on juba kõdunenud või mitte ja kas hind turul on õiglane.Külaline kirjutas: 27 Mär 2018, 13:45 Kõik müüjad rõhutavad plusse ja püüavad miinustest üle libiseda. Ostja asi on analüüsida - mis on müügijutt ja millised on konkreetselt talle olulised plussid ja miinused, kaubelda, analüüsida ja lõpuks valida see müüja kelle toode, hind ja kõik muu talle kõige paremini sobib.
-
- külaline
Asi see -20% siis saada on?Hujoobnik kirjutas: 27 Mär 2018, 10:09 Niisiis juba olen targemaks saanud, et kui NIBE 1255-12kw pump maksab Eesti tuntumate soojuspumpade müügiga tegelevate ettevõtete lehtedel 8290€, siis on võimalik ka osta samadel tingimustel 6700€-ga.

-
- külaline

-
- külaline
Eriline naiivitarist lumehelbeke! Vea talle kõik kandikul ette! Ole ise mees ja tee järgi, või maksa kinni!Hujoobnik kirjutas: 27 Mär 2018, 19:35 Ohoh, meil on siin vabsee jutumees. Ole siis mees ja näita mis puust oled ning mis hinnaga sina selle pumba välja kaupleksid!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 83 korda
- On tänatud: 82 korda
Lugemata postitus Postitas aero »
Nii tore on internetis anonüümselt hoobelda

Anna siis siin ka teada mitu maasoojuspumpa su tuttav jõudis firma kulusse panna enne kui maksurevisjoni kaela sai.
-
- külaline
Mul on sama pump ja lugu järgmine, käisin eelmisel aastal ehitusmessil soojuspumpasi uurimas, kuna räägiti, et saab sealt kõige odavamalt. Siis maksis see pump koos paigaldusega 10500.-(letihind) Kätte sain ta midagi 9100.- (messihind)koos paigaldusega (paigupaak, puhverpaak, maakollektori täimine ja muu pudipadi sinna juurde) hinnad sisaldasid km'i. Olen kogu töö ja asjaga rahul. Kuid üks asi läks untsu. Nimetl soovitati, arvutati mulle liiga võimas pump. Maja on uus 200 ruutu, põrandaküte, energia märgis C. Tubades sooja 22 kraadi. Pump töötab suht enamuse ajast miinimum režiimil 20Hz juures, nende suute külmadega mis oli töötas pump 40-50hz juures. Arvestades seda et 50hz ei ole pumba lagi. Lagi on 85Hz. Tänu nende tarkade meeste soovitusele maksan nüüd suuremaid küttearveid. Ideaalne pump oleks olnud 6kw.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Tartlane »

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 29 korda
Lugemata postitus Postitas Coolhouse »
suuresti selles, kas soovime soojuspumbaga suvel teha märgade ruumide kütet. Kui soovime märgasid ruume suvel kütta, siis oleks mõistlik lisada süsteemi
väike akumulatsioonipaak (muidu lähevad töötsüklid soojal ajal liiga lühikeseks)."
(*alpha innotec)
Müük, hooldus. info@coolhouse.ee
-
- külaline
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted