Kas siin lehel leidub ehk spetsialiste kes oleks nõus äriplaani koostama, et saaks taodelda selle põhjal toetust?
Plaanis on paar autopesulat püsti visata(mündipesulad)
Palun Teil kirjutada e-posti aadressile: ise.ehitan@gmail.com
Kena päeva jätku!
Lugemata postitus Postitas Ise.ehitan »
Lugemata postitus Postitas tali »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Ise.ehitan »
Lugemata postitus Postitas Voltamper »
Lugemata postitus Postitas range »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ei tahaks sinu optimismi jahutada, aga jääks natuke kahtlevale seisukohale sinu usus. Põhjendan ka oma seisu(iste)kohta.Ise.ehitan kirjutas: 24 Mär 2018, 00:27 No arvestades et kesk eestis praktiliselt puuduvad sellised asjad, siis ma usun et seal kandis oleks turgu nii et tapab.
Lugemata postitus Postitas külaline1234 »
Ei ja milleks!? Minu mõttemaailma muutumiseks "eedeni aiaks" piisab täiesti VE foorumist.
Lugemata postitus Postitas kalev47 »
äriplaan aitab selle läbi arvutada , esmalt võib ka lihtsalt ideed testida ja kuskil kohal kasvõi ühe, kahe survekaga iniimestel autot pesta lasta ja vaadata kas inimesed käivad.
Lugemata postitus Postitas šeff »
Mismõttes saamatu
Külaline kirjutas: 26 Mär 2018, 09:28 Urmase suguse mõtteviisiga inimene on arengu pidurdaja. Miks ei peaks laenu saama[/color], majanduslikult on uus teenusepakkuja hea, suurem teenuste valik hakkab ka hindasi alla suruma
[/quoteKülaline ei tee vist vahet laenul ja toetusel? Laenuga tegemine on tema ja panga vaheline tehing ning panga risk, aga toetus tuleb maksumaksjate rahakotist ja ehitada oma äri üles teiste rahakoti arvelt, on minu arvates ebaeetiline.Ise.ehitan kirjutas: 22 Mär 2018, 14:00 Kas siin lehel leidub ehk spetsialiste kes oleks nõus äriplaani koostama, et saaks taodelda selle põhjal toetust?
Urmas
Lugemata postitus Postitas range »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Oh, dumbuser, ära muretse, mul on anonüümsete külaliskommentaatoritega suurepärane "koera ja kirbu" sümbioos ehk Urmas ilma anonüümsete külalisteta on nagu koer ilma kirpudeta. Elada võib, aga igav! Aga anonüümsed külalised ilma Urmaseta on nagu kirp ilma koerata. Elada võib, aga hammustada pole kedagi!dumbuser kirjutas: 26 Mär 2018, 20:16 Urmas rääkis täitsa tasuta, ilma igasugu kliendiuuringuta, milline on tõenäoline käitumine. Aga kuna see ei sobi unistusega siis ta on muidugi kohe loll.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025