Ma seivisin selle mõttetera.

Urmas
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ma seivisin selle mõttetera.
Lugemata postitus Postitas usr1 »
Mina suud vett täis ei võtaks kui päris kindel endas ei oleks
Lugemata postitus Postitas lammo »
Lugemata postitus Postitas Prill »
Tänapäeval on poed erinevate firmade klaasvilla täis, Isover, Knauf jt - vali milline tahes! Kas nõuka aegse krohvi-pahtli-värvi asemele tohib tänapäevaseid analooge kasutada, või tuleks kasutada materjale, mida toonased tehnoloogiad ette nägid.Urmas kirjutas: 09 Mär 2018, 23:19Herr Prill, palun ära hakka fantaseerima! Niipalju kui olen nõukaaegusete põrandate lammutamisi näinud, siis peale laagide vahel oleva klaasvilla pole midagi paremat kohanud. Need normid kehtisid tol ajal ja kehtivad ka tänapäeval! Kus kohast tänapäeval klaasvilla saada, vaat see on juba suurem mure.Prill kirjutas: 02 Mär 2018, 09:12 Jäi veel silma ".., mürasummutamiseks kivivill laagide vahele" - selline skeem mürasummutuseks ei ole kõige efektiivsem, natuke hoiab ehk ära kõlakasti efekti aga sammumüra ronib mööda puitu ilusti edasi.
PS. Sina ei tohi mitte sinna midagi paremat panna kui oli nõukaajal ette nähtud!
Lugemata postitus Postitas ujuv »
Nähtud, tehtud ja tulemus on jura!Prill kirjutas: 10 Mär 2018, 11:33 Ise pole sellist oma silmaga näinud ega teinud, kas ka päriselt toimib...
Lugemata postitus Postitas clondike »
Lugemata postitus Postitas apartemente »
Ma võtan praegu õlut, vesi ei mahu.
Miks peaks olema radika vahetus keeruline kui uus radikas vastab kõigi oma parameetritega vanale malmradikale, läbivoolu hulgad jms?
Kõik õige ja tal ka suurem kraan seal teiste kontrollimiseks, aga tavaliselt on ülemised radikad arvestatud sellega, et mahakeeramist ei vaja.
Pildi kohaselt tüüpne isevoolne altjaotusega ühetorusüsteemi viimane korrus. Kui termostaat kinni panna siis jah, alla ei voola midagi tagasi.
no kas ühevoolulisele lastakse termostaate paigaldada
Lugemata postitus Postitas Elentino »
Väidate õigesti, võib olla ka "Kahetoru süsteemis ülemine korrus samamoodi lahendatud. " Samas vaadates üldist keskkonda fotol siis vast nõuka aegne ja palju neid kahesüsteemseid paneelikates levinud oli? Mõnes rikkamas kolhoosis vast ... kui Teie sellest ajast üldse midagi teate.Elentino kirjutas: 12 Mär 2018, 18:01 Kust te võtate, et tegemist ühetoru süsteemiga? Kahetoru süsteemis ülemine korrus samamoodi lahendatud. Alumisel korrusel kolmikud vahel peale ja tagasi voolul.
Lugemata postitus Postitas apartemente »
Lugemata postitus Postitas tore mees »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025