Paneelmaja korteri nurgad hallitavad!Appi!!

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Siret
külaline

Paneelmaja korteri nurgad hallitavad!Appi!!

Lugemata postitus Postitas Siret »

Viiekordse maja viies korrus siis.Varem pole sellist anomaaliat esinenud.
Varakevadel tehti majal ära vuugid ja peale seda see algas,ka alumisel korrusel.Välis nurkadesse tekivad vee tilgad ja hallitus,mis ei ole vist tervisele ka kasulik.Olen seda vastava vahendiga puhastanud nädala mõõdudes hallitus tagasi!Kas oleks õige kleepida 2,5cm -ne penoplast otsa seintele?Või on muid lahendusi!? Targemad aidake!!~
Tänud neile,kes viitsivad nõu anda!~
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Peno panek võib asja hullemaks teha. Alustuseks tuleks üle kontrollida ventilatsiooni toimimine.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
rully2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas rully2 »

See on paneelmajade viga.Seestpoolt ära küll soojustama hakka.Soojustuse ja seina vahele tuleb veel hullem hallitus.Olen ühe sellise seestpoolt soojustatud seina lahti võtnud,päris kole pilt oli.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tänud vastajatele!
Aga mida siis teha!?
Vanad aknad ventileerisid siis hästi nagu ma aru saan,uued mis läbi ei puhu ei ole siis paneelidele hea valik!? :D :D :D
Oeh.Kas lisa ventilatsioon st.auk seina või midagi sellist!?
Külaline
külaline

kõige odavam oleks vast tubades uksed lahti hoida ning aknad võiksid aeg-ajalt tuulutuse peal olla
Külaline
külaline

kuna seina ei anna seal värske õhu klappi panna, siis uuri akna külge paigaldatavaid värske õhu klappe või hoia aknaid tuulutus reziimis.... Osadele akendele on ka tuulduvaid tihendeid saada :roll:
an
külaline

Lugemata postitus Postitas an »

minu tuttaval oli sama probleem peale akende vahetust, sein kõik hallitas ja mitte vähe!!!!
Tema puuris igasse tuppa augu ja probleem lahenes. Auku polnud muidugi kerge puurida.... mingi spets asi oli....
an
külaline

an kirjutas:minu tuttaval oli sama probleem peale akende vahetust, sein kõik hallitas ja mitte vähe!!!!
Tema puuris igasse tuppa augu ja probleem lahenes. Auku polnud muidugi kerge puurida.... mingi spets asi oli....
võin järgi küsida, mille ka ta seda tegi... kui huvitab!?
Külaline
külaline

Tänud kõigile jälle!
Ikka huvitab ja huvitaks ka kui suured need augud on?Õigem vist...mis läbimõõduga?
an
külaline

tuttav puuris tavalise puuriga aga sellega oli väga raske puurida, läbimõõt oli tal kuskil 10cm. Augu tegi ta laest umbes 15cm allapoole.

Poest vaatad õhutustoru läbimõõdu ja selle järgi puurid. Ära tavalise puuriga jamama hakka, tee vesipuuriga!
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

an kirjutas:Poest vaatad õhutustoru läbimõõdu ja selle järgi puurid. Ära tavalise puuriga jamama hakka, tee vesipuuriga!
Kõige targem on teemantpuurimise teenus osta. See pole kallis ning saab oluliselt kiiremini ja lihtsamini kui ise põristades. Värskeõhuklappide torude läbimõõt on alates 100mm. Aga kuna klapi välimine ots muudab ka maja fassaadi visuaali, siis järelikult niisama seda ette võtta ei tohi. Vähemalt KÜ-ga peab selles osas kindlasti kokku leppima. Pole välistatud, et ka LOV-iga.

Mõistlikum on uurida seda, kas paigaldatud aknad võimaldavad mikrotuulutust.
Vasta