Mis toimub?

Lugemata postitus Postitas seen »
Lugemata postitus Postitas -virks- »
Lugemata postitus Postitas Rabarebane »
Lugemata postitus Postitas A.S. »
30mA on juba selline sirakas, et võtab sul pissi püksi, mitte ei kõdista meeldivalt.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Seda kindlasti, aga tänapäeval kohustuslik RVK pistikupesaded ongi just selliste juhuste vastu mõeldud. Juba ennetavalt oleks pidanud rakenduma ja siis, kui sa kannu puutusid kohe kindlasti. RVK on rikkis või valesti ühendatud.
Küülaline kirjutas: 23 Veebr 2018, 14:26 Juba ennetavalt oleks pidanud rakenduma ja siis, kui sa kannu puutusid kohe kindlasti.
10mA või väiksem ehk oleks isegi puudutamise peale välja lennanud.
Lugemata postitus Postitas Rabarebane »
Postitaja kirjutas: Kui libistan või toksin veetorustiku maandusjuhet veekeedukannu korpuse vastu, saan paraja ilutulstiku: sädemeid lendab igas suunas.
Sellest sutsakast on poogen, peale esimest laksu panin veel korra käe vastu, et näha, kas ikka sealt sain kähvaka. Teine laks andis kindlustunde, et kannust see tõepoolest tuligi. Käin plastmassist plätudega ja köögis on poole sajandi vanune puitpõrand, nii et minu takistus võis tõesti väga suur olla.
Pole hullu, tõmbad kannul saba seinast, lülitad kannu lülitist sisse ja mõõdad pistiku väljaulatuva kahe klemmi takistust korpuse suhtes. Sest nagu ma aru sain, tester/multimeeter on olemas.
Seda lauset ei pannud enne tähele. See seletab muidugi asja. Rikkevoolukaitse ei toimi sellisel juhul ennetavalt.
Lugemata postitus Postitas simpson »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas ossa »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Pistiku väljaulatuvate kontaktide takistus korpuse suhtes on kannu sisselülitatud kujul lõpmatu e määramatu.
Lugemata postitus Postitas Olaf »
Selle testri mõnevoldiste pinge juures ei pruugigi tester midagi näidata, õigem oleks kontrollida küttekehaseen kirjutas: 24 Veebr 2018, 14:50Pistiku väljaulatuvate kontaktide takistus korpuse suhtes on kannu sisselülitatud kujul lõpmatu e määramatu.
Lugemata postitus Postitas Keeks »
+1
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025