Kahesüsteemne boiler

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Mark99
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 3
Liitunud: 25 Juul 2017, 20:00

Kahesüsteemne boiler

Lugemata postitus Postitas Mark99 »

Tere, probleem selline et on pandud kahesüsteemne boiler ja kõik töötab hästi aga hommikuks on maha jahtunud, ja kui panna elektrikütte peale siis hakkab boiler radikaid kütma, kui just pole küttevee kraan kinni keeratud. Kas saab midagi juurde panna et katel kütab boilerit aga boiler tagasi ei küta. Kesküttesüsteem on vaba tsirkulatsiooniga ilma akumulatsioonipaagita
võõras
külaline

Re: Kahesüsteemne boiler

Lugemata postitus Postitas võõras »

Kiiremini vastuse saad kui paned siia üles pildi süsteemist või joonistad skeemi kus oleks näha katla, radikate ja boileri omavahelised kõrgused.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 10615
Liitunud: 03 Veebr 2008, 14:02
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 288 korda

Re: Kahesüsteemne boiler

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Kui leiad vaba tsirkulatsioonisüsteemile sobiva klapi siis on võimalik - paned temp. anduri katla kuumimasse punkti ja üle sätte avab boileri klapi.
Mina ei tea et sellist klappi oleks olemas, võimalik et saad mootoriga kraaniga teostada. Viimane maksab kenakese kopika. Poolpiduse asja ehk saaks korraldada mõne 3 tee termoklapiga, idee sama. Kas ka neid on vabaringlusele ei tea.

Vist kõige odavam tuleks boilerile osta tsirkulatsioonipump koos tagasilöögiklapiga ja nüüd käivitad termoandurist tsirk.pumba. Kui pump seisab siis tagasilöögiklapp ei lase boilerist sooja välja viia.
Vasta