Miks mul on lootusetu ürituse tunne?

Lugemata postitus Postitas Urmas »
Miks mul on lootusetu ürituse tunne?
Lugemata postitus Postitas pehmo »
Urmas kirjutas: 17 Nov 2017, 22:08Esiteks, ole aus enda vastu, sa tahtsid reaalseid kogemusi alles vee baasil jamaga üle käimist ja kirjutasid murest siis kui jama käes.pehmo kirjutas: 17 Nov 2017, 21:11 Iga toote juures on ju tekst, et väga hea asi, mul ei ole sellest kasu, tahan reaalseid kogemusi.
Teiseks, reaalse kogemuse kirjutas Voltamper. Kirjutas ju, et asi sealsamuses.![]()
Kolmandaks, kui sa ei saa loetud tekstist aru, siis kõik praeguse teema kommentaatorid on mõtetult oma arvuti klaviatuuri klõbistanud.
Milline võiks olla ehitusfoorumi lugeja IQ number, kes vaidlevad vastu tänapäeva tohutu tootevaliku juures mingi toote ostmisel selle kasutusjuhendi läbilugemise mõtekuses? Kas ei ole ole siinses foorumis eraldi teemat "blondiinidest" meesterahvastele? Äkki teeks? Või pehmo võiks pöörduda mingi naistekate foorumi poole? Või mingi perefoorum? Või Mallukas?
Rohkem soovitusi minu hallrakud ei suutnud välja kannatada, hakkasid teised mõtetult hävima sellele teemale edasise mõtlemise peale. Mul läheb hallrakke vaja paremate mõtete jaoks.![]()
Lugemata postitus Postitas Külaline »
"isa soovitusel" https://www.youtube.com/watch?v=0BbwAIEer5spehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 15:53 Lihtsalt isa tõi pinotexi ja mina niiöelda värvisin sellega.
......
Kas on tõesti nii raske aru saada nii lihtsast küsimusest, mida kasutada?
Kui raske oli aru saada minu esimesest viitest Pinotex-i kodukale, lugeda sealt nende poolt pakutavaid tooteid ja tootelehelt omakorda lugeda ning aru saada seal kirjutatust?pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 15:53 Minu ainuke küsimus siin teemas oli, mida nüüd kasutada, et saada sarnane tulemus, mis enne ja mis oleks ühtlasi ka võimalikult mugav, nagu seda vana hea pinotex mahagon oli.
Kas on tõesti nii raske aru saada nii lihtsast küsimusest, mida kasutada?
Külaline kirjutas: 16 Nov 2017, 22:56 Vana Pinotexiga tehtu maha kratsida, enne kui hakkad mingi uue tootega tegema. See soovitus on kirjas tootejuhendis, vahet pole millega sa asja korda teed.
Urmas
Minu postitused reeglina ei ole ilukirjanduslik lugemine, vaid kõige lihtlabasem asjade/probleemide kohta arvamuse otse välja ütlemine, mitte poliitikute moodi mittemidagi ütlevate vastuste andmine konkreetsele küsimusele.pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 15:53 Mitte, ei mõista su tõredust, küsisin väga lihtsa küsimuse, mida kasutada, et soovitataks oma reaalsetest kogemustest.
Minu IQ pole häda midagi, kuidas on lood sinu omaga, et mitte aru saada Pinotex Ultra tootetutvustest pärinevast järgnevast lausest:pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 15:53 Pigem räägime siin sinu iq-st, kui nii lihtsast küsimusest aru ei saada.
Lugemata postitus Postitas Fgh »
Üldiselt ei taha minna isiklikuks nagu mõned anonüümsed külalised, aga pärast sinu viimase postituse läbilugemist tundub mulle, et sinu IQ mitte ei kannata kriitikat, vaid sinu IQ pole mõtet isegi mitte kritiseerida, sest lihtsalt ei ole, mida kritiseerida. Kurb!pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 19:13 Siin on vist tõesti mingi haigus lahti, et aru ei saada. ... jne bla-bla-blaa ...
Valetad ka veel ja ei mäleta?Urmas kirjutas: 23 Nov 2017, 20:05Üldiselt ei taha minna isiklikuks nagu mõned anonüümsed külalised, aga pärast sinu viimase postituse läbilugemist tundub mulle, et sinu IQ mitte ei kannata kriitikat, vaid sinu IQ pole mõtet isegi mitte kritiseerida, sest lihtsalt ei ole, mida kritiseerida. Kurb!pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 19:13 Siin on vist tõesti mingi haigus lahti, et aru ei saada. ... jne bla-bla-blaa ...
![]()
OT. IQ tõid mängu sina!
Lugemata postitus Postitas meelis11 »
Lugemata postitus Postitas Teinekülaline »
Jah, ma eksisin kui süüdistasin sind IQ mängu toomises, aga ei valetanud. See ei muuda minu eelmise ülejäänud postituse mõtet.pehmo kirjutas: 23 Nov 2017, 20:31 Valetad ka veel ja ei mäleta?
IQ-st rääkisid esimesena sina, vaata oma postitused läbi.
Nomaeitea kui Pinotex Ultra tootejuhendis on kirjas, et lahustiks kasutada SolveW-d(lakibensiin) ja arvata, et see on vesi, siis on küll miskit ikka väga mäda.Teinekülaline kirjutas: 24 Nov 2017, 01:27 Ma soovitaks kaubamärgist Pinotex heaga eemale hoida, nende kodulehelt pole võimalik isegi seda välja lugeda, millise lahusti (ka vesi on lahusti) baasil on eri tooted valmistatud.
Aga foorumi kroonimata kunnid annavad nii läbi lillede kui ka otseseid vihjeid ja nendest ei saada aru ning jauratakse edasi, siis kas viga ikka on foorumi kroonimata kunnides?Teinekülaline kirjutas: 24 Nov 2017, 01:27 Ja foorumi kroonimata kunnidel soovitan rahulikumalt võtta, pole teist keegi meistrina sündinud.
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Lugemata postitus Postitas Teinekülaline »
Ma tahaks nüüd konkreetselt näha, kus ma olen öelnud, et Ultra on vee baasil. Lahmimise asemel võiks aru saada, et väljatoodud tsitaat käib kõigi Pinotexi toodete kohta - tooteinfos ei ole kirjas, mille baasil ja millega lahjendada/puhastada, selleks tuleb eraldi alla laadida tootekirjeldus ehk tooteinfo on puudulik.Urmas kirjutas: 24 Nov 2017, 06:43Nomaeitea kui Pinotex Ultra tootejuhendis on kirjas, et lahustiks kasutada SolveW-d(lakibensiin) ja arvata, et see on vesi, siis on küll miskit ikka väga mäda.Teinekülaline kirjutas: 24 Nov 2017, 01:27 Ma soovitaks kaubamärgist Pinotex heaga eemale hoida, nende kodulehelt pole võimalik isegi seda välja lugeda, millise lahusti (ka vesi on lahusti) baasil on eri tooted valmistatud.![]()
No kui ühe lisakliki tegemine tootekirjelduse lehele on nii ületamatult raske, et kätte saada kogu info, siis pole midagi parata. Ei hakka keegi lusikaga putru suhu toppima.Teinekülaline kirjutas: 24 Nov 2017, 11:34 Ma tahaks nüüd konkreetselt näha, kus ma olen öelnud, et Ultra on vee baasil. Lahmimise asemel võiks aru saada, et väljatoodud tsitaat käib kõigi Pinotexi toodete kohta - tooteinfos ei ole kirjas, mille baasil ja millega lahjendada/puhastada, selleks tuleb eraldi alla laadida tootekirjeldus ehk tooteinfo on puudulik.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Pinotex nüüd mõni puder või asi! Hullemat saasta annab otsida!
pehmo Mul ükskõik, mida kasutada, peaasi, et toimib ja oleks mugav peale kanda ja ei peaks vana pinda puhtaks küürima ning et jääks pruun. [/quote kirjutas:
On olemas four-pack, aga four in one sellisel kujul nagu Sina soovid, pole olemas. Pind tuleb puhtaks "puhuda" ja parem veel, kui saaksid ta sarnaseks, kui oli enne "imelise asja", esmakordset pealekandmist. Ära üritagi sinna midagi kolmandat-nejandat... tõugu määret otsa määrida. Täna pole selleks õnneks, ka enam mõistagi, ka sobiv aastaaeg. Talvel aega arutada, otsida.
Olgu mis seal mannergul kirjas on, aga alati on kirjas: töövahendite pesemine/puhastamine. Tavaliselt siis kas vesi v. mingi lahusti, mis ütleb sisust juba kõik. Andres
pehmo kirjutas: 25 Nov 2017, 11:01 ...
Kui mul on puhas puit, siis mis on kõige mugavam variant, et sarnane tulemus saavutada sellele vanale Pinotexile? Mis ka kaitseks, nagu see vana hea Pinotex kaitses.
Mingi vahend on kindlasti, aga kas see Pinotex-st läbi ronib, jääks kahtlevale seisukohale. Et mingi pruun värv püsima jääks, on märksõnaks "eeltöö".pehmo kirjutas: 25 Nov 2017, 11:01 Kas tõsimeeli pole ühtegi immutusvahendit, mis sellest pinotexist läbi roniks ja püsima jääks ja seejärel mingi pruun värv, mis püsima jääks?
Ei hakka hüüdlauseid enam kirjutama, aga kui soovid normaalset tulemust, siis on see tõesti meeltu töö. Aga pikemas perspektiivis tasub see töö ennast ära- visuaalselt ilusam ja ei pea iga 1-2 aasta tagant uut teemat siia kirjutama.pehmo kirjutas: 25 Nov 2017, 11:01 Ma ütleks, et see on praegu ikka väga suur jama, see on meeletu töö, mis sellisel juhul ees ootab, et see kõik puhtaks saada, kaheldav, et seda meil siin keegi tegema hakkab.
Sellise eelduse(puhas puit) puhul saab juba hakata soovitama. Mul on detsembri alguses üks koolitus ja kui meeles seisab, siis uurin.pehmo kirjutas: 25 Nov 2017, 11:01 Kui mul on puhas puit, siis mis on kõige mugavam variant, et sarnane tulemus saavutada sellele vanale Pinotexile? Mis ka kaitseks, nagu see vana hea Pinotex kaitses.
Lugemata postitus Postitas fgh »
See, mida ma praegu ütlen, ei ole mitte ülbus, vaid otsekohesus- sa oled ikka päris sooda!pehmo kirjutas: 13 Dets 2017, 22:09 Kui ma küsisin nõu, oleks kohe tulnud öelda, et lahustibaasil Pinotex on alles ja selle nimi on Pinotex Ultra Mahagon ning oleksite andnud ka kohe lingi.
Muu mulina oleks võinud kõik ära jätta ja mul olekski teema ammendatud olnud, nüüd aga siinsete mölisejate ja ilkujate pärast pidin ikka ise järeldusele jõudma.
Saate te aru, et kui muud müra on niipalju, siis ei ei pruugi oluline info välja kosta?
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Foorumis EI PEA mitte keegi vastama ega midagi KOHE ütlema.pehmo kirjutas: 13 Dets 2017, 22:09Kas saate nüüd aru, et tuleb rääkida asjast konkreetselt ... Kui ma küsisin nõu, oleks kohe tulnud öelda ... kuidas oleks pidanud siinne teema mölisemise asemel kulgema
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025