kuidas vannituba õieti plaatida
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- Uus kasutaja
kuidas vannituba õieti plaatida
Lugemata postitus Postitas karmenkaar »
kas peaks plaatima algul vannitoa seinad ja siis põranda.või ei oma see tähtsust.
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Re: kuidas vannituba õieti plaatida
Lugemata postitus Postitas Hiid »
üldjuhul tehakse nii, et mõõdetakse välja seinale teine rida ja pannakse sinna puitliist/kipsiriba... mis iganes, mis on kujupüsiv ja võimalik loodida.karmenkaar kirjutas:kas peaks plaatima algul vannitoa seinad ja siis põranda.või ei oma see tähtsust.
Seejärel plaaditakse seinad.
Siis võetakse abiliistuyd ära ja plaaditakse põrand. Kõige lõpuks mõõdetakse tekkinud vahemikku alumised sinaplaadid ja paigaldatakse need.
Samas olulist vahet ei ole, kui tundub, et teisiti on sul parem.
Lugemata postitus Postitas taagotar »
järjekord üldjuhul: enne seinad, siis põrand.
tean, kellel olid põrandaplaadid enne ostetud ja soovis põrandat enne plaatida, siis sellisel juhul soovitan täiskoormust alles paar päeva peale põranda plaatimist ja vuukimist, kata papiga kinni ja ei tohiks kah midagi juhtuda.
tean, kellel olid põrandaplaadid enne ostetud ja soovis põrandat enne plaatida, siis sellisel juhul soovitan täiskoormust alles paar päeva peale põranda plaatimist ja vuukimist, kata papiga kinni ja ei tohiks kah midagi juhtuda.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas vmb »
põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?Illar kirjutas:Kui põrand on kaldega, siis tuleb mõõtma hakata loogiliselt põranda madalamast kohast.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 9 korda
Lugemata postitus Postitas Allan »
Nurgakivi
Ma küsiks omakorda, et kas nurgaliistude paigaldamisel (ümber aknaaugu ja välisnurka) ka mingi hea nipp on? Kas need paigaldatakse plaatimise ajal seguga või fikseeritakse juba enne plaatide panemist?
Ma küsiks omakorda, et kas nurgaliistude paigaldamisel (ümber aknaaugu ja välisnurka) ka mingi hea nipp on? Kas need paigaldatakse plaatimise ajal seguga või fikseeritakse juba enne plaatide panemist?
Lugemata postitus Postitas Illar »
Nii vähe või palju, kui mina olen neid liiste kasutanud, olen paigalduse ajal kohe paika pannud. Jäävad seguga kenasti kinni.
Aga võib ka enne kinnitada, miks mitte... Pole nagu sellele tulnud, et kinnitada enne..

Lugemata postitus Postitas rhai »
[quote="vmb"][/quote]
põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?
õige jutt väheste kogemuste kohta.
omalt poolt lisaksin, et igas olukorras on mõttekas alt teist rida 2-3cm altpoolt alustada - lihtsam lõikuriga plaadi serva murda, sest alumist ringi nagunii tervete plaatidega ei pane.
põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?
õige jutt väheste kogemuste kohta.

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas murmet »
Juhul kui äravoolukaev pole seina ääres, peavad põranda ääred ikka loodis olema. Mismoodi muidu saad alustada ja lõpetada terve plaadiga, eriti mosaiigi puhul.vmb kirjutas:põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit