No tule mulle külla ja imetle! Sissepääsuks lepin ka Ikla kraamiga.

Ja ikkagi, mitme meetri ulatuses peab oma kätt ülearu liigutama, et leida üles see lüliti õige asend kui kellegi arvates on too valetpidi paigaldatud?

Lugemata postitus Postitas Urmas »
No tule mulle külla ja imetle! Sissepääsuks lepin ka Ikla kraamiga.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Kuskil 400 juhtumit ja minu kogemus väidab, et pooled tahavad ühtemoodi ja pooled tahavad teistmoodi. Mõnedel on vaja ühes ja sama hoones isegi mõlemat versiooni kasutada. Aga tundub sama asjali vaidlus nagu see mispidi peab pelleripaberi rull olema.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas saladeko »
Jutt on siis ilmselt nendest objektidest, kuhu on kutsutud (muuhulgas ka) lüliteid paigaldama? Paljud ilmselt ei kujuta ettegi kui paljudes kodudes on veel nõukogudeaegsed lülitid ja sinna elektrikel üldiselt asja pole ning seal on suures enamuses alumist poolt vajutades sisse lülitatud asendis olevad lülitid.Kuskil 400 juhtumit ja minu kogemus väidab, et pooled tahavad ühtemoodi ja pooled tahavad teistmoodi. Mõnedel on vaja ühes ja sama hoones isegi mõlemat versiooni kasutada. Aga tundub sama asjali vaidlus nagu see mispidi peab pelleripaberi rull olema.
Kas Sul puudub loetust arusaamise oskus?Külaline kirjutas: 29 Sept 2017, 23:04Jutt on siis ilmselt nendest objektidest, kuhu on kutsutud (muuhulgas ka) lüliteid paigaldama? Paljud ilmselt ei kujuta ettegi kui paljudes kodudes on veel nõukogudeaegsed lülitid ja sinna elektrikel üldiselt asja pole ning seal on suures enamuses alumist poolt vajutades sisse lülitatud asendis olevad lülitid.Kuskil 400 juhtumit ja minu kogemus väidab, et pooled tahavad ühtemoodi ja pooled tahavad teistmoodi. Mõnedel on vaja ühes ja sama hoones isegi mõlemat versiooni kasutada. Aga tundub sama asjali vaidlus nagu see mispidi peab pelleripaberi rull olema.
Lugemata postitus Postitas vasja1 »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Lugemata postitus Postitas Dlk »
Lugemata postitus Postitas Carl »
Millises koolis ja kes rääkis?
Lugemata postitus Postitas I. Newton »
Lugemata postitus Postitas A. Einstein »
Lugemata postitus Postitas T.Edison »
Lugemata postitus Postitas A.S. »
Ja ei juhtunud mina ühtegi sedapidi paigaldatud lülitit nägema, mitte kunagi ja mitte kusagil. Vot nii pahasti kohe läks, kõigil oli täpp allpool.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Sellise debiilsuse suudab vaid see välja mõelda, kes pole kunagi pirni vahetanud. Mida seal pimedas/hämaras näha on kui isegi lähedalt vaadates ei saa igakord aru mis värvi mingi asi on ?
Lugemata postitus Postitas jaguar 3 »
Uskumatu. Mina jälle pole täppi all näinud. Mitte kunagi ja mitte kusagil, käsi südamel. Kus sa neid nägid?
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Ka sel vanal ajal oli juba välja mõeldud veksellülitus ja kogu punase täpi teooria lendab vastu taevast koos elementaarse ohutustehnikaga.
Lugemata postitus Postitas Eesti100 »
Veksli pirnivahetuseks tuli pingetustada kaitsmest voolu väljalülitamise teel.Küülaline kirjutas: 05 Mär 2018, 14:31Ka sel vanal ajal oli juba välja mõeldud veksellülitus ja kogu punase täpi teooria lendab vastu taevast koos elementaarse ohutustehnikaga.
Keerulistes tingimustes pidi tööd tegema vähemalt kahekesi.dumbuser kirjutas: 05 Mär 2018, 13:35Sellise debiilsuse suudab vaid see välja mõelda, kes pole kunagi pirni vahetanud. Mida seal pimedas/hämaras näha on kui isegi lähedalt vaadates ei saa igakord aru mis värvi mingi asi on ?
Ehk keerutas taburetti, millel madalama kategooria mees seisisKülaline kirjutas: 05 Mär 2018, 14:58Keerulistes tingimustes pidi tööd tegema vähemalt kahekesi.dumbuser kirjutas: 05 Mär 2018, 13:35Sellise debiilsuse suudab vaid see välja mõelda, kes pole kunagi pirni vahetanud. Mida seal pimedas/hämaras näha on kui isegi lähedalt vaadates ei saa igakord aru mis värvi mingi asi on ?
Madalama kategooria mees keeras pirni ja kõrgema kategooria mees vastutas töö õige ja ohutu teostamise eest.
ping
![]()
Ping, kas pirni vahetus kuulus vanasti mõiste "keerulisemate tingimustega töö" alla? Loodan, et mul ei ole mäluga probleeme, aga samuti eelmisel sajandil sündinuna ma tõesti ei mäleta, et keegi oleks pirni vahetuseks kutsunud elektriku. Võib-olla ehk mõni vanatüdruk, kes lootis, et ehk tuleb mõni vallaline eletrik, kelle saaks "pinge" peale panna.Külaline kirjutas: 05 Mär 2018, 14:58 Keerulistes tingimustes pidi tööd tegema vähemalt kahekesi.
Madalama kategooria mees keeras pirni ja kõrgema kategooria mees vastutas töö õige ja ohutu teostamise eest.
ping
![]()
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025