Üldiselt on Sinu sarnaste jutumeestega ikka sedasi, et õlle võid teha, siis kui naisel on hea tuju ja lubab!
Lugemata postitus Postitas arvamus »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Vau, sa oled lausa ekstrasenss! Kuidas sa seda teadsid? Ma pole sellest avalikult kellegile rääkinud.arvamus kirjutas:Üldiselt on Sinu sarnaste jutumeestega ikka sedasi, et õlle võid teha, siis kui naisel on hea tuju ja lubab!
Lugemata postitus Postitas hambakari »
No eks siis tuleb "valdava elanikkonna" tungival nõudmisel psühholoogi juurde aeg kinni panna. Ehk aitab mul sellest lapsepõlvetraumast üle saada.hambakari kirjutas:pigem ikka sealtsamast sõimerühmast mingi trauma külge jäänud ...
Ma ei tea kuidas on sinu tutvusringkonnaga, aga oma tutvusringkonnast ei tea kedagi, kellel oleks trahvifoobia ja neid ei koti kui suured on trahvid. Tark olema ja teadma peab ainult seda, mille eest võidakse trahve määrata.hambakari kirjutas:... häbi pole ollagi, aga truualamlikkus on uus allumatus jne
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Rahu Urmas, õnneks või kahjuks puudub sul pädevus hinnata minu ühiskonnaohtlikust, ja soov kõiki teisiti arvavaid indiviide isoleerida viitab sinu kalduvust sotsialismile.Urmas kirjutas: Kas ikka saad aru, et sellise mõtteviisiga sa peaksid istuma kinnismajas, sest sul on probleemid alkoholiga ja sa oled ohtlik normaalsetele ühiskonna liikmetele?
Täpselt samasugune hinnang sinu ühiskonnaohtlikuse tasemest ja sinu kalduvusest alkoholismile sinu postituste sisu põhjal nagu sinu hinnang minu kohta minu postituste sisu põhjal.Külaline kirjutas:Rahu Urmas, õnneks või kahjuks puudub sul pädevus hinnata minu ühiskonnaohtlikust, ja soov kõiki teisiti arvavaid indiviide isoleerida viitab sinu kalduvust sotsialismile.
Külaline kirjutas:Loen ja saan aru, et Urmas on rahul politseiriigis elamisega ...
Loe uuesti minu eelmise postituse lauset seaduste tõlgendamisse ja loomingulisse suhtumisse. Ei kipu ametnikud seaduste tõlgendamisel olema eriti loomingulised, aga neile tuleb tutvustada ja selgitada seaduste erinevaid nüansse ning üldiselt pole minul eriti probleeme olnud. Ja alati saab ringiga minna kui otse ei saa.Külaline kirjutas:Lepi kõige sellega, või võta midagi ette!
Dr. Urmas viita postitusele, millest tuleneb selline kummaline diagnoos?Urmas kirjutas: sinu kalduvusest alkoholismile sinu postituste sisu põhjal
Vau milline talent, lausa raisatud anne! Huvitav milline kraad Urmasel juuras omandatud, baka või koguni magister?Urmas kirjutas: Loe uuesti minu eelmise postituse lauset seaduste tõlgendamisse ja loomingulisse suhtumisse. Ei kipu ametnikud seaduste tõlgendamisel olema eriti loomingulised, aga neile tuleb tutvustada ja selgitada seaduste erinevaid nüansse ning üldiselt pole minul eriti probleeme olnud. Ja alati saab ringiga minna kui otse ei saa.
Loe uuesti oma seda postitust mõttega!Külaline kirjutas: Dr. Urmas viita postitusele, millest tuleneb selline kummaline diagnoos? ....
....See alko teema on suht pseudo, võib lõpmatuseni vaielda kas mees kes joob paar ptl. nädalas õltsi on paadunud alkohoolik või ei, aga kuidagi kohatu on kelkida oma juura teadmistega või siis mitte teadmistega.
Olen enam kui kindel, et paar õltsi nädalas joov mees ei ole alkohoolik, aga foorumi anonüümne külaline, kelle jaoks paarkümmend senti õlle hinnale otsa mõjutab pere eelarvet, on kohe kindlasti alkohoolik. Kas AA poole proovinud pöörduda?Külaline kirjutas:Inimesed on erinevad, aga valdav osa elanikonnast ärritub kui luuakse sund olukord, tõstetakse trahve, õllehinda jms. mis kaudselt ja ootamatult mõjutab nende leibkonna eelarvet.
Dr. Urmas nüüd te küll liialdate ja teete ennatlike järeldusi.Urmas kirjutas: Olen enam kui kindel, et paar õltsi nädalas joov mees ei ole alkohoolik, aga foorumi anonüümne külaline, kelle jaoks paarkümmend senti õlle hinnale otsa mõjutab pere eelarvet, on kohe kindlasti alkohoolik. Kas AA poole proovinud pöörduda?
Meite riigiisadel on trahvide tõstmisel veel pikk tee Šveitsi praktikani. http://maailm.postimees.ee/3971397/aust ... rot-trahviKülaline kirjutas:Kui keegi viitsiks koostada loetelu millele ja kui palju on viimase aasta jooksul otsa keevitatud (uusi lollusi lisandunud), siis saaks ikka väga pikka nimekirja, mitte ainult õlts.
Küsiks ikkagi uuesti vana küsimuse- kas teil, trahvifoobikutel on mõistusega ikka kõik korras? Kordan jälle ennast- igasuguste seaduste eiramine toob vahelejäämise korral kaasa karistuse, aga mitte keegi ei sunni teid seadusi rikkuma, see on teie endi vabatahtlik valik ja selle eest määratud trahv teie vabatahtlik annetus riigikassa täitmiseks. Selmet riputada üles suitsuandur, olete teie pigem nõus trahvi saama, selmet kinnitada kinnitusrihm, olete teie pigem nõus trahvi saama, selmet sõita enam-vähem normaalse kiirusega, vajutate teie pedaali pähja ja olete nõus maksma trahve. Täiesti arusaamatu tegevus teie poolt? Või olete adrenaliinisõltlased, et kas saab trahvi või ei saa?Külaline kirjutas:Sveitsist veelkord...
http://majandus24.postimees.ee/573136/v ... mad-palgad
Tavaliselt näppu m... ei võrrelda.
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Pigem jääb rokikal mõistmata miks inimesed on rahulolematud, ja miks need samad silmakirjalikud reeglite kehtestajad panevad karistamatult ise täiega rehepapi.rokikas kirjutas:Huvitav kas see tuleneb säilitusainetest toidus või rohkest elektromagnet kiirgusest meie ümber et paljud inimesed jäävad oma vaimses arengus varateismelise "mässaja" tasemele ning ei suuda mõista miks on reeglid ühiskonnas paika pandud ja miks nende rikkumisele peab järgnema karistus?
Sest mõnedel rahulolematutel inimestel tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.Külaline kirjutas:Pigem jääb rokikal mõistmata miks inimesed on rahulolematud, ja miks need samad silmakirjalikud reeglite kehtestajad panevad karistamatult ise täiega rehepapi.
Lugemata postitus Postitas rootsieestlane »
tore lugeda pärleid!Külaline kirjutas:Dr. Urmas nüüd te küll liialdate ja teete ennatlike järeldusi.Urmas kirjutas: Olen enam kui kindel, et paar õltsi nädalas joov mees ei ole alkohoolik, aga foorumi anonüümne külaline, kelle jaoks paarkümmend senti õlle hinnale otsa mõjutab pere eelarvet, on kohe kindlasti alkohoolik. Kas AA poole proovinud pöörduda?
Ei maksaks keskenduda ühele ainsale ämbrile, kui kogu tee on ämbreid täis.
Näiteks: kui sinu poole keegi sülitab ja kõigest üks piisake tabab suurest lärakast, siis sinu loogika kohaselt ei ole see häiriv ega solvav.
Kui keegi viitsiks koostada loetelu millele ja kui palju on viimase aasta jooksul otsa keevitatud (uusi lollusi lisandunud), siis saaks ikka väga pikka nimekirja, mitte ainult õlts.
"Ära vaidle inimesega, keda ei huvita tõde"!
Sokrates.
Teeme nii Urmas, ela korraliku riigitruu kodanikuna oma elu ja mina proovin ka kuidagi siin vegeteerida, ainult selle vahega, et mul puuduvad silmaklapid.
Oi jeerum-jeerum! Kas on olemas mingit kõrgemat jõudu, kes annaks osadele inimestele mõistust vahe tegemiseks, millised on õigustatud nõudmised ja millised mitte? Lollide seaduste puhul saadan ise kah need nõudmised pikalt või lähen ringiga mööda.rootsieestlane kirjutas:yldiselt leidub kahte sorti inimesi: "vabadus-inimesed" ning "alistujad-inimesed". eelnevatest kommidest vôib igayks leida millisesse gruppi vôiks kommijad kuuluda. . .
Lugemata postitus Postitas ma ei või »
Mis mõttes lähed mööda? Ori ei lähe kuskilt mööda! Kui enne oli pikalt ühekülgne suhtumine, siis nüüd täiesti vastand! Jälestan selliseid kahe persega tegelasi!Urmas kirjutas:Oi jeerum-jeerum! Kas on olemas mingit kõrgemat jõudu, kes annaks osadele inimestele mõistust vahe tegemiseks, millised on õigustatud nõudmised ja millised mitte? Lollide seaduste puhul saadan ise kah need nõudmised pikalt või lähen ringiga mööda.rootsieestlane kirjutas:yldiselt leidub kahte sorti inimesi: "vabadus-inimesed" ning "alistujad-inimesed". eelnevatest kommidest vôib igayks leida millisesse gruppi vôiks kommijad kuuluda. . .
Mööda lähen selles mõttes, et lollide seaduste jaoks on olemas ka JOKK variante. Kui ma tõestan ära, et 8cm kõrgune muru sureb välja, aga 10+cm ei sure, siis proovigu MuPo mulle trahvi teha. MuPo ei saa mulle ette kirjutada, millist sorti muruseemet ma oma aias kasutan. Istutan kasvõi terve muruplatsi maasikaid täis ja proovigu nõuda 8cm kõrgust muru.ma ei või kirjutas:Mis mõttes lähed mööda? Ori ei lähe kuskilt mööda! Kui enne oli pikalt ühekülgne suhtumine, siis nüüd täiesti vastand! Jälestan selliseid kahe persega tegelasi!
Lugemata postitus Postitas uus hoolimine »
Kuna meil ei ole korteris ei töötavat gaasiseadet ega tahkekütust põletavat ahju-kaminat, siis meie ei pea vingugaasi andurit paigaldama ja jääme sinu palavatest õnnitlustest ilma.
Küsiks vastu, et mitu andurit saaks osta Rail-baltika jms. poliitikute igapäevaste lolluste eest?Urmas kirjutas: 26 Juun 2017, 15:44 Kas need leinad ja kasvõi ajutised terviserikked on vinguandurite maksumust väärt? Mitu andurit saab osta kirstule ja matusteks kulunud raha eest?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025