Läksin kohalikku suuremasse poodi kaupa otsima.
Kuna lugemisprille polnud kaasas olin sunnitud müüja abi kasutama kauba valikul.
Müüja, tubli noor mees, kohe aitamas.
Kuuldes, et erinevaid asju soov võõbata ühe tootega, sattus ärevusse - see pole võimalik!
Kõigepealt tuleb immutusvahend välja pesta spets vahendiga muidu õli ei jää peale.
Küsin, et kuidas ma süvaimmutatud puidust need kemikaalid pesen välja, et see keemia mis ongi puitu pressitud puidu kaitseks, et puit mädaks ei läheks? Selle peale ulatati spets pesuvahendi pudel mis eemaldab puidust kõik süvaimmutus vahendi jäägid.
Teine väide oli, et roheliseks on puit tehtud Impraga, et objektile jõudes ILUS välja näeks ja kui seda katta tahan siis peab immutusvahendi välja pesema. Arvasin, et 10 aastat tagasi tehtud süvaimmutus on tehtud kindlasti "koleda keemiaga" siis seda ta ei uskunud, kindlasti impraga.
Kui küsisisin, et kuidas elektripostid mitu aastat rohelised on, öeldi et elektrikud värvivad iga aasta postid üle.

Küsisin, et miks ma ei võiks terrassi õliga sarika otsi üle tõmmata?
Selle peale vastati, et terrasi õli on spetsiaalne õli mis kaitseb puitu RASKUSJÕU TOIMEL, et kui terrassi õli vertikaalse pinna peale kanda siis see kargab sealt pealt maha ja puitu ei kaitse??? Et terrassi õli on võimatu vertikaalpinnale kanda sest seda on võimatu immutatud pinnale kanda.
Ma tunnen, et olen kaasaegses tehnoloogias jummala tume ja jäin selliste soovituste peale täitsa tummaks (vaatamata eelneva diskussiooni emotsionaalsusele).
Kas ma peaks nüüd nurga taha häbenema minema või targemate teenindajatega poe otsima?
Mis arvate?
ping