Akende hinnapäring kodulehelt

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Akende hinnapäring kodulehelt

Lugemata postitus Postitas Franz »

Käisin paaris kohas proovimas, mingi kala oli sees ja jube arusaamatu kõik see. Oskab keegi öelda, kus normaalset päringuvormi leida ja korralikku firmat ka. Plastakendest jutt.
hemian
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas hemian »

Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ok. Sai tehtud. Eks näis, kaua vastust ootama peab. Muideks sain vahepeal infi ühe välismaise firma päringuvormi kohta - vat see on super!
Jätan selle meelega mainimata - copy/paste vendasid on liiga palju.
Ja Eestis pidi ka üks päris ok olema. Ma ei hakka enne reklaami tegema, kui olen vastuse saanud. Kuulsin, et pidid väga operatiivselt vastama. Eks paistab.
Külaline
külaline

Koduaken

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Paistab, et Glaskek küll tööd teha ei taha. Ei mingit vastust.
Tegin väikese katse - saatsin päringud kümnesse firmasse (kõigil, kel päringuvorm üleval), ja üks vastus tuli tunni ajaga, pealegi oli see kõige loogilisema ülesehitusega. Koduaken. Kui ülejäänud veel päeva munevad, siis tellin sealt ära - kiirus maksab ka midagi!
Külaline
külaline

Koduaken

Nojah, mul oli ükskord juhus, kus sain teatud firmalt pakkumise siis, kui aknad juba ees olid:)
Ma panin ka ühe päringu Koduaknasse teele - 12.20 saatsin, eks näis.
Peaasi, et nad seda foorumit ei loe:)
Külaline
külaline

Koduaken

siin pole imestada midagi, tunnen seda venda, kes selle süteemi taga on.
Täiesti hull mees. Tean, et tegi ühele rootsi firmale aastaid tagasi sellise süsteemi, et pooled müüjad tuli lahti lasta, kuna süsteem tegi pool tööd ära.
Mind paneb imestama see, et pakkumine 5 minutiga ei tule.
Peab vist tüübile kõllama ja noomima, et ta pole head tööd teinud:)
Külaline
külaline

Koduaken

olen paljude firmadega kokku puutunud, kes aknaid pakuvad.
Mul oli üllatus suur, kui projektijuht pani paigalduskuupäeva konkreetselt lepingu sõlmimisel paika. Olin peaegu kindel, et see ei toimi - keegi teine polnud sellist asja pakkunud. Nojah, päev varem kõne, õigel päeval aknad ette. Tase.
Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Koduaken

Nii - sai tehtud hinnaküsimine Koduaknasse. Mingi pop-ups korra segas aga sain pihta.
Mul ei olnud 2 tunniga vastust tulnud, panin kõne sinna ja tegin margi täis täiega. Krt., olin vale maili kirjutanud....Täitsa pael. Muidu oleks tõesti 10 min vastus saadetud. Pärnust küsisin.
Külaline
külaline

Jutt jumala õige, see Koduakna värk.
Mis naljamehed need Kiire Aken ja Odav Aken on?
Ühel leht suletud, kuna arve maksmata, teise lehte üldse ei leidnud?

Ennustan, et järgmisel aastal paneb vähemalt 5 plastikaknatootjat poe kinni. Neid on liiga palju. Naljamehed sunnitakse välja astuma. Ah, kus mulle meeldib turumajandus ja konkurents:)
Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Jah, targemad mehed ütlevad, et võta akendele pakkumised 10-st kohast, siis viska 2 kõige kallimat ja 2 kõige odavamat eemale ja ülejäänutest tee valik.
Külaline
külaline

Midagi on vist turu peal korrast ära. Vaatan pakkumisi 4-le aknale:
üks firma pakub 13002, teine 10200! Täitsa võrdse sisuga pakkumised.
Vahe 2802, see teeb 21,5 %!
Keegi tahab vist:
a) rikkaks saada?
b) pankrotti minna?
Külaline
külaline

Koduaken ja teised

sealt tuli vastus küll kiiresti. Panin terve hunniku teele.Kaks vastust ongi ühe päevaga tulnud. Kas mõni teeb hinnapakkumist sama kaua, kui teised aknaid? No 3 nädalat.
Külaline
külaline

PVC-aknad

Viska odavamad pakkumised minema jah, kui just tutvuste kaudu ja kindel värk. Asi lihtne - tüübid hakkavad poode kinni panema, aasta pärast pole kellelegi helistada, kui mingi mure aknaga on.
Odav, Kiire, Uus ja krt. teab mis aknad veel on pille kotti panemas.
Usalda ikka neid, kes pikalt turul olnud: Glaskek, Plasto, Koduaken...
Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

PVC gurude pankrotilaine

Kas ei peaks olema firmade loomisega nii, nagu liikluses - teed load ära ja alles siis pääsed teele? Miks? Siis ei saaks turgu risustama need naljamehed, kes, mulje on küll selline, ei oska elementaarselt arvutadagi!
1 krooniga ostan, 2-ga müün ja vahelt saadud 3 % rahuldab:)
Külaline
külaline

Re: PVC gurude pankrotilaine

Franz kirjutas:Kas ei peaks olema firmade loomisega nii, nagu liikluses - teed load ära ja alles siis pääsed teele? Miks? Siis ei saaks turgu risustama need naljamehed, kes, mulje on küll selline, ei oska elementaarselt arvutadagi!
1 krooniga ostan, 2-ga müün ja vahelt saadud 3 % rahuldab:)
Kui see oleks tagasiulatuva jõuga, tuleks pooled putkad kinni panna ja kellud semudele tagasi kätte anda:)
Külaline
külaline

Koduaknal parim päringuvorm!

Teen tasuta reklaami, aga vahet ei ole.
Asi väga lihtne, kõige vähem oma aega raiskasin nende lehel(eramaja, 7 erinevat positsiooni).
Ja see, et vastus 15 min tuli...nagu oleks keegi oodanud. Või on see automaatne süsteem.
harry20
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas harry20 »

kas mujal ei ole küsida ,kui siin.Selleks on firmad olemas kus teada saad .Pole mõtet oma nõmedaid küsimusi siin esitada.
Külaline
külaline

Ah see on siis nõme, kui vahetada infot, milliseid firmasid võiks usaldada ja milliseid mitte? Teada saada, millised on suure tõenäosusega aasta pärast suletud jne. Jõudu harry20!
Franz
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ma olen vist kurja juur:)
Kuulge, aga tõsiselt - firma, kellelt sain odavaima pakkumise, on samas kõige rohkem maksuametile võlgu!
Ma esimese hooga poleks selle peale ise küll tulnud, et krediidiinfot ka jälgida...
pelx
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: PVC-aknad

Lugemata postitus Postitas pelx »

Anonymous kirjutas:Viska odavamad pakkumised minema jah, kui just tutvuste kaudu ja kindel värk. Asi lihtne - tüübid hakkavad poode kinni panema, aasta pärast pole kellelegi helistada, kui mingi mure aknaga on.
Odav, Kiire, Uus ja krt. teab mis aknad veel on pille kotti panemas.
Usalda ikka neid, kes pikalt turul olnud: Glaskek, Plasto, Koduaken...

soovitan (plasto ja ittiplast ) kohe unustada. see kes ei tea akendest ja paigaldusest midagi !
tulevad,mõõdavad ! valesti mõõdavad ja sittasti paigaldavad ! ja sina jääd süüdi ! olen mõlematega kokku puutund , kuid ka mõlemad tegid ümber ! tegin märkusi viizakalt,midagi ! jättsin praaki maksmatta .hakkasid õigusi pumpama. palusin lihtsalt teha nattukene ümber! EI ! tellisin järelvalvet kohe peale! olid sunnitud aknad ültse väljavahetama!
teadmiseks!!
tellija peab alatti jääma "VÄGA rahul"
Vasta