Pidi olema korralik riist, omanik ise olevat paneelikas auke puurinud. Aga mina ei saa hakkama - uriseb ja väriseb küll kõvasti, aga auku on 1 cm ja kogu lugu! Proovisin erinevaid puure - betooni ja raua ja neid ...finbullet vist...??? (oli mingi sarnane nimi, ei viitsi vaatama minna, igatahes mutli-värk olevat) - mitte midagi! Puur läheb tuliseks ja kogu lugu! Eriti närvi ajab see, et ennem ju kasutasin sileda tagumise otsaga puuriga, kõik toimis, aga nüüd uus, mis ma ostsin, seda ei pea kinni padrunis! Ma ei saa aru, mida ma valesti teen... Keegi teab?
Teine asi, mida ma küsida tahan: ükskord ammu sain kellegi käest sellise puuri, millega elektrifirma mehed tööd teevad. Ei märganud tookord marki ja näitajaid üles kirjutada, aga sellest Metabost jupp maad suurem ja üsna kallis ikka olevat, kui ei eksi siis jutt oli mingi 5-6 tuhat eeku vbl. See läks küll betooni nagu saia sisse! Kas keegi oskab öelda mingi sarnase pilli marki, sest ma ei oska näitajate põhjal midagi arvata - mu jaoks ta kas puurib augu või ei puuri