Ca. 100 ruutu, paar ruutu siia-sinna

Lugemata postitus Postitas triiin »
Ca. 100 ruutu, paar ruutu siia-sinna
Lugemata postitus Postitas triiin »
Ei tea jah, täitsa võimalik pole ausalt öeldes süvenenud, jäi sama, mis enne maaküttele minekut. Muidugi lõviosa sellest võtab võrgutasu (ca. üle poole).
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Huvitav, et millise paketiga saaks nii odava hinnaga kui aastatarbimine on alla 7000kWh aastas ja peakaitse 25A?
võib isegi saada , mul on imatra rohleine börs ja elektrilevi Võrk 4 ja kuu keskmine tuleb sinna 12 sendi juurde
imatra vähemalt saadab , samas mõistlikku väljavõtet hind/kulu ei paku vist ükski teenusepakkuja ja selle reaalse kuluhinna pead ikka pnagaväljavõtte abil kokku panema
kui sa just võrku elektrit ei müü ja kodust ära olles ei konditsioneeri sees ei hoia, siis märts - oktoober ei ole eriti vaja sojuspumpi toetada.
Lugemata postitus Postitas Hiid »
??
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kui on tunnihinnaga börsipakett, siis näed mobiiliäpis ka jooksvat ja homset hinda.
Mul on EE lehel selline seis. Mis mu kwH siis maksab?Pakett Muutuv
Hinnatüüp Öö ja päeva hinnad
Kestus tähtajatu, lepingu algus 01.03.2014
Roheline Energia Ei
Hind
Hinnad: senti / kWh Börsihind + 0.22
Tegelikult võikski seal peal olla valik, milliseid hindu sa kuu vaates tahad kuvada!Külaline kirjutas: 25 Mär 2017, 11:59 See on küll õige, et kui börsihindu , mis on ju kolmanda osapoole andmed, äpp näitab, asi siis EE enda valduses olevaid andmeid sinna juurde liita on.
Kuu vaates on totakalt eksitav see pidev siksakiline joon, see jätab mulje, et vahepeal oli miski vahepealne hind.
Seal annaks näidata päeva börsihinda samamoodi astmelisena nagu päeva vaates või oma tarbimise kaalutud keskmist hinda või/ja tarbitud energia kokkuarvutatud maksumust.
![]()
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025