Või on palkmaja võimalik vaid päikesepaneelidest katusega? Rehetare saab nii lausa energiapositiivseks ajada..

Lugemata postitus Postitas võhik »
Lugemata postitus Postitas PMAJA »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Paned kivimajale ühe seina palgist
Lugemata postitus Postitas kruvi keeraja »
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas aero »
Minu teada on üldplaneeringutes need piirangud selle mõttega, et ei taheta tiheasustuses näha ümarpalk-hooneid nende talumaja-välisilme pärast (saan sellest täiesti aru). See peaks olema välisviimistluse piirang. Väljast laudisega vms viimistletud palkmaja peaks suvalises kohas ok olema.pikk88 kirjutas: 13 Dets 2017, 09:08...juhul kui krundile/piirkonda ei lubata palkmaja ehitada siis nimetatakse ehitis projektis lihtsalt massiivpuidust ehitiseks
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Mina olen ka sellest mõttest nii aru saanud, kuid põhjust hästi kohale ei jõua. Tartu linnas on vähemalt kaks suurt palkmaja tiheasustusalal, üks Ihastes, teine Aardla tänaval keset nõukaaegseid eramuid. Järelikult on ikkagi ehitada võimalik. Mis sellest, et ei lubataaero kirjutas: 15 Dets 2017, 10:25Minu teada on üldplaneeringutes need piirangud selle mõttega, et ei taheta tiheasustuses näha ümarpalk-hooneid nende talumaja-välisilme pärast (saan sellest täiesti aru). See peaks olema välisviimistluse piirang. Väljast laudisega vms viimistletud palkmaja peaks suvalises kohas ok olema.pikk88 kirjutas: 13 Dets 2017, 09:08...juhul kui krundile/piirkonda ei lubata palkmaja ehitada siis nimetatakse ehitis projektis lihtsalt massiivpuidust ehitiseks
Lugemata postitus Postitas Kruvi keeraja »
Lugemata postitus Postitas fgh »
Lugemata postitus Postitas pmaja »
Sama siin. meie piirkonnas (skandinaavia) palkmaja oli, on ja jääb.fgh kirjutas: 20 Dets 2017, 02:05 Ei usu mina, et lähiajal tuleb päev mil palkmaja poleks võimalik ehitada. Need erandid on ja ilmselt jäävad.
Lugemata postitus Postitas Fgh »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025