Aitäh vastajatele!

Lugemata postitus Postitas Tammekõnõ »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas ErgoK »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas looder54 »
Katselabori tegemised reklaamivad neid pliite ehk kõik see paremini!kaminahi kirjutas:Sarnastesse tingimustesse meie poolt disainitud ja ehitaud kompleks Muhus, maakodus. Kliendiks oli eakam disainer ja originaalis oli tuntud arhitektilt punasest tellisest avatud kamin. http://www.unibuild.ee/index.php?page=2 ... ge_id=6552
Klient jäi sedavõrd rahule, et siia ei sünni kirjutada.
Igati sobilikud ka ülalpool Motamehe näidatud nn. kaminpliidid.
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
....................Tammekõnõ kirjutas:See ringlõõriga pliit tundub päris kobe! (Eks teine tundub ka kobe, aga ma arvan, et see jääb minu hinnaskaalast juba välja.) Kas sellist asja saab ilma plekita ka teha, et välja jääks näiteks ilus tellis või midagi sellist? Kui raske sihuke pliit umbes on, kas soojasalvestuseks oleks kindlasti soemüüri ka vaja või saab ilma ka? Kuigi ilma soemüürita vist tekib natuke küsimus, kuidas see seina suhtes paigutada - lihtsalt keset tuba? Ja kui palju selline asi meistri tehtuna võiks maksta, nojah, ligikaudu muidugi, eks see sõltub sajast asjast.
Lugemata postitus Postitas looder54 »
....................Robi 1 kirjutas:Tammekõnõ kirjutas:See ringlõõriga pliit tundub päris kobe! (Eks teine tundub ka kobe, aga ma arvan, et see jääb minu hinnaskaalast juba välja.) Kas sellist asja saab ilma plekita ka teha, et välja jääks näiteks ilus tellis või midagi sellist? Kui raske sihuke pliit umbes on, kas soojasalvestuseks oleks kindlasti soemüüri ka vaja või saab ilma ka? Kuigi ilma soemüürita vist tekib natuke küsimus, kuidas see seina suhtes paigutada - lihtsalt keset tuba? Ja kui palju selline asi meistri tehtuna võiks maksta, nojah, ligikaudu muidugi, eks see sõltub sajast asjast.
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas perro »
Lugemata postitus Postitas ahjupealne »
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025