Viide on näitena, hinna osas teen veel kodutööd.

Tänud ette!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas fgh »
Kas elektri pealt töötav isend pole mitte sama konstruktsiooniga? Kui jah, siis on ju mõlemad variandid nadid.fgh kirjutas:Käes tundub väga nadi ausalt öeldes, minu meelest loksub ja tolerants liiga suur normaalse tööriista kohta.
Nojah, elekter on küll igal objektil olemas, kuid siin tuleb tihtipeale mängu minu laiskus/mugavus. Alati ei ole kõik objektid lõppjärgus sellises staadiumis, et igas pistikus on särts olemas ja ronida iga kord II korrusele, et tassida üles saag, siis alla ronida ja minna pikenduse järgi ja uuesti vastupidises järjekorras.fgh kirjutas:Kindlasti saab tööd tehtud, aga minult tekkis reaalne küsimus, et millal mul on vaja akuga saagi reaalselt. Kõik objektid mis on liistutamise staadiumis on ka elektriga varustatud ja elekter on igas kontaktis olema ja seega saab oluliselt paremaid ja täpsemaid tööriistu kasutada.
Minu puhul välistööd välistatud, sest ei taha/viitsi sõltuda ilmastikust. Noh, võib-olla mõnele sugulasele tehtav töö, umbes nagu "halastusseks"(ilma rahata), aga õnneks selliseid sugulasi on vähe.fgh kirjutas:Kui aga tegu mingi välisvoodri vms tööga, siis selle saega pole midagi teha või peab sada akut kaasas olema. Prussi sellega ei sae, teed mõned lõiked ja kaks akut läbi jne.
Lugemata postitus Postitas fgh »
Selle asemel tassid peale sae veel nelja akut ja laadijat ning käid neid keldris laadimas.Urmas kirjutas: Nojah, elekter on küll igal objektil olemas, kuid siin tuleb tihtipeale mängu minu laiskus/mugavus. Alati ei ole kõik objektid lõppjärgus sellises staadiumis, et igas pistikus on särts olemas ja ronida iga kord II korrusele, et tassida üles saag, siis alla ronida ja minna pikenduse järgi ja uuesti vastupidises järjekorras.
Lugemata postitus Postitas mkubi »
Lugemata postitus Postitas mkubi »
Peaks lisainfoks mainima, et mul ei oleks see soetatav nurgasaag igapäevaseks kasutamiseks, kuid olen aru saanud, et kui mul on olnud mingit spetsiifilist tööriista vaja vähemalt kolm korda aasta jooksul, siis rentimine enam ei tasu ennast ära, sest kui oled üks-kaks-kolm korda normaalselt tööd teinud, siis tellitakse veelgi. Rentimisel kulutused järgi minemisele, tagasiviimisele ja renditasud, siis reeglina tasub juba endale riist soetada. Selle Makita peale mõtlesin just täpsuse osas, sest siiani pole selle firma teised riistad alt vedanud. See akuga isend jääks peenemate tööde jaoks, sest nagu mainisin, ropumaks tööks on mul üks noname olemas. Mind huvitaks just 45* ja ka muude kraadidega lõigete täpsus.fgh kirjutas:Selle asemel tassid peale sae veel nelja akut ja laadijat ning käid neid keldris laadimas.
20m juhe kaalub vähem kui need akud ja võid õlale visata. Hinnavahe eest võid ka teha nii, et ostad 10 pikendust ja jätad iga kord objektile, jälle paar sammu vähem tehtud.
Sellepärast ma mõtlengi akuga variandia peale, 300mm kettaga on mul olemas.mkubi kirjutas:Arvan samuti, et juhtmega nurgasaag on mõistlikum enamus vajadustele. Kui nurgasaag on raha teenimiseks, siis minu arvates peaks ühel heal ehitusmehel mõlemad variandid omandatud olema. Akuga väiksem ketas, juhtmega suurem ketas näiteks.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Lugemata postitus Postitas KiviT »
Lugemata postitus Postitas Voltamper »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
No kasuta juhtmega kui meeldib, aga ise eelistan mobiilsemat varianti. Ega see aku ainult viite lõiget vastu pea, et pidevalt peaks laadima viima, ikka rohkem ja kogu tööpäeva ma nüüd ka ei istu sae otsas.KiviT kirjutas:Loen ja muiganAkut peab ju ka kuskil laadima!!! Mis siis vahet, ning rohkem maksta, juhet nii või-naa vaja
Ise kasutan Metabod särtsuga ja ei nurise.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025