Mida panna seinale?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
sein
külaline

Mida panna seinale?

Lugemata postitus Postitas sein »

Kisun vana tapeedi seinalt maha!
Mida kispile peale panna?
pahdeldada ja värvida või uus tapeet, vms?
Suslik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Suslik »

Ise elad ju seal ,siis pead ka ise otsustama mida panna,minu pärast lase või graffitivennad peale,vähemalt väga originaalne ja odav.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Praegu tapeetid panevad väga harva!Soovitan pahteldada, kruntida ja värvida!Kui on vaja abi siis helistage või kirjutage!
manolis@hot.ee
55 95 66 51
http://manolis.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Priidik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Priidik »

Mul ka mure - kuna korteri esiku ja koridori seinad on ikka päris kõverad (laines ja loodist väljas) siis mida peaks tegema, et seinad igati sirgeks ja OK saaks?
Kips, remontkips või veel midagi?
Plaan korterit remontida...
manowar
külaline

Lugemata postitus Postitas manowar »

Tasandad MP-75-ga, siis pahteldad, lihvid, krundid, akrüülid ja värvid , nii lihtne see ongi :)
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Lihtne varjant on ka kips seina liimida, saab väga kõverad seinadki suht sirgex, suht lihtsalt
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

manowar kirjutas:Tasandad MP-75-ga, siis pahteldad, lihvid, krundid, akrüülid ja värvid , nii lihtne see ongi :)
Mida sa akrüülimise all silmas pead? Nurkadesse tõmbad profülaktika mõttes akrüüli, et võimalike pragusid varjata? Kas vuugid ning nurgad on muidu teibitud ning topelt ei kärise? ;)
Manowar
külaline

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Just! Tõmban akrüüli nurka profülaktika mõttes.
Tegelikult on nii, kui sa saad nurga ilusaks ühtlaseks, siis ära tõmba, aga kui tahad, et asi saaks kindlasti ilus siis pane!
Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru

ikka akryyl nurka, saab ilus ja lihtsalt.
Kasutaja avatar
Priidik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

manowar kirjutas:Tasandad MP-75-ga, siis pahteldad, lihvid, krundid, akrüülid ja värvid , nii lihtne see ongi :)
Krdi keeruliseks läheb ja aega võtab hullumoodi ilmselt, samas seinapinda on kokku max. 50m2 (7sisenurka+3kaar-ava)
Praegu on seinas mingi pagana paks pestav tapeet, ilmselt pean siis seina paljaks kõik katkuma, kuni betoonini välja jah?

Kui aga kogu töö telliks, milline oleks hind?
Tööks oleks siis vana tapeedi eemaldamine, seinte sirgeks ajamine, pahteldamine jms, nii minu tööks oleks vaid tapeet või värv seina panna)
jan
-

Manowar kirjutas:Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!
Kust võtad, et ma kõva tegija olen? :) Ma teen oma esimest suuremat siseviimistlust ning sedagi oma enda korteris. Paraku ma olen seadnud endale keerulise tingimuse, et tulemus peab olema vähemalt sama hea kui korraliku professionaali tehtu. Mis siin salata - aega läheb muidugi kõvasti rohkem ning mõnes kohas olen ka pidanud natuke ümber tegema, kuna pole päris rahul olnud.

Aga kas akrüül nurka silmaga nähtavalt kumeraks ei tee?
Külaline
külaline

jan kirjutas:
Manowar kirjutas:Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!
Kust võtad, et ma kõva tegija olen? :) Ma teen oma esimest suuremat siseviimistlust ning sedagi oma enda korteris. Paraku ma olen seadnud endale keerulise tingimuse, et tulemus peab olema vähemalt sama hea kui korraliku professionaali tehtu. Mis siin salata - aega läheb muidugi kõvasti rohkem ning mõnes kohas olen ka pidanud natuke ümber tegema, kuna pole päris rahul olnud.

Aga kas akrüül nurka silmaga nähtavalt kumeraks ei tee?
Ära tõmba akrüüli küünarnukiga, tõmba märja sõrmeotsaga, eks ta ika veidi kumeramakas läheb, aga et seda märgata pead ikka lähedalt vaatama!

Et selle töö maksumust hinnata, peaks ikkagi oma silmaga ka asja nägema, muidu ei julge öelda!
Manowar
külaline

Eelmine sadetis oli ka minu sulest! :roll:
Aleksandr
külaline

Või midagi huvittavaim..

Lugemata postitus Postitas Aleksandr »

http://my.opera.com/Riso-riso/albums/show.dml?id=296261
Kui huvi on kirjuta airzoom(at)hot.ee
maaler
külaline

KÕIGES SÜÜDI

Lugemata postitus Postitas maaler »

kUST KOHAST KÜLL VÕETAKSE,ET PAHTELDAMINE JA SEINTE SIRGEKS AJAMINE ON HIRM RASKE AGA TAPETSEERIMISE JA VÄRVIMISE TEEB KA LOLL ÄRA?
Kasutaja avatar
Priidik
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Aga lugupeetud maaler võiks ju siis aidata - anna teada orienteeruv hind ja teeme diili ära.
maaler
külaline

alles kuskil järgmine aasta,tööd on palju.
Kasutaja avatar
saepuruplaat
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »

siin mõned tahtsid kipsi seina kleepida... no never ei saa sama sirgelt kipsi kleepida, kui karkassi peale pannes. See selleks

Akrüülivad nurkasid ja pragusid ainult algajad. Kõik nurgad saab väga edukalt ka pahteldades eeskujulikuks .Professionaali jaoks on igast akrüülid ja liistud lihtsalt sõimusõnad, millega püütakse oma ehitusporri varjata.
Puust ajud, kuldsed käed.
Manowar
külaline

to: Saepuruplaat
Kindlasti annab nurga ilusati pahteldada ja lihvida, ei ole kahtlustki, aga pole mõtet hakata siin teisi töömehi algajateks tembeldama, said aru küll, et tegu ei olnud professionaaliga, kes nõu küsis!
See jutt , et professionaali jaoks on akrüül sõimusõna on sinu enda väljamõeldis, -liist, nurgaliist on tavaliselt välisnurga kaitseks, mille sina oled hirmus teravaks oma perfektse maalritööga teinud, ainuke asi, et ilma selle liistuta joostakse need nurgad ruttu ümaraks, mõtle ikka enne, mida võiks sõimusõnaks nimetada, arvan, et sinul on ka arenemisruumi!
jan
-

saepuruplaat kirjutas:siin mõned tahtsid kipsi seina kleepida... no never ei saa sama sirgelt kipsi kleepida, kui karkassi peale pannes.
Oleneb. Kleepida tasub GEK plaati, see ei lähe kleepesegust tuleva niiskuse tõttu nii kergesti lainesse. Rihtlati ning mõne toekama hööveldatud prussi abil saab kenasti ning siregelt seina. Aga üldiselt on kleepimine üsna sant töö ning seda võiks teha pigem juba enamvähem sirge seina peal. Nii kõverate seinte puhul, nagu mul endal olid, ei julge teistele küll soovita.
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru

saepuruplaat kirjutas:siin mõned tahtsid kipsi seina kleepida... no never ei saa sama sirgelt kipsi kleepida, kui karkassi peale pannes. See selleks

Akrüülivad nurkasid ja pragusid ainult algajad. Kõik nurgad saab väga edukalt ka pahteldades eeskujulikuks .Professionaali jaoks on igast akrüülid ja liistud lihtsalt sõimusõnad, millega püütakse oma ehitusporri varjata.
Mingi väga kahtlane jutt ikka. Kipsi sirgelt liimida on võimatu ja siis järsku et proff akryyli nurgas ei kasuta. Kumb sa siis oled?
Kasutaja avatar
saepuruplaat
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »

Manowar kirjutas:to: Saepuruplaat
Kindlasti annab nurga ilusati pahteldada ja lihvida, ei ole kahtlustki, aga pole mõtet hakata siin teisi töömehi algajateks tembeldama, said aru küll, et tegu ei olnud professionaaliga, kes nõu küsis!
See jutt , et professionaali jaoks on akrüül sõimusõna on sinu enda väljamõeldis, -liist, nurgaliist on tavaliselt välisnurga kaitseks, mille sina oled hirmus teravaks oma perfektse maalritööga teinud, ainuke asi, et ilma selle liistuta joostakse need nurgad ruttu ümaraks, mõtle ikka enne, mida võiks sõimusõnaks nimetada, arvan, et sinul on ka arenemisruumi!
jutt ei käinud mitte küsijast, vaid vastajatest, kes kukkusid hirmsasti akrüüli ülistama. endiselt olen arvamusel, et seda kasutatakse vaid ehituspraagi varjamiseks

mul endal kodus on tehtud rõduukse palede välisnurgad, seitse aastat tagasi ilma igasuguse liistuta, kasutasin vaid tavalist metalltugevdusega nurgateipi, siiamaani seisab ilus terav nurk...
Puust ajud, kuldsed käed.
Manowar
külaline

Selge see, et akna palede nurgad ja rõduuste palede nurgad ei vaja mingit liistu välisnurka, see näide oli lihtsalt lapsik, kuna olukordi on erinevaid, mis võib ette tulla!
Ntx avatud esik, millest pääseb elutuppa, ilma et ust vahel oleks, vaata, kaua need nurgad vastu peavad sul seal selle välisnurga lindiga, lihtsalt esimesena hõõrutakse sealt pealt maha pahtel, siis paber ja siis punnitab see metallosa sealt lihtsalt välja, inetum veel, kui viimistlematta!
Akrüül on maalritöö juures täpselt sama tähtis vahend, kui pahtel või kruntvärv.
maaler
külaline

Kurat,kas nad käivad vasta nurka selga sügamas või?Igavest eiole midagi.
Külaline
külaline

Manowar kirjutas:Selge see, et akna palede nurgad ja rõduuste palede nurgad ei vaja mingit liistu välisnurka, see näide oli lihtsalt lapsik, kuna olukordi on erinevaid, mis võib ette tulla!
Ntx avatud esik, millest pääseb elutuppa, ilma et ust vahel oleks, vaata, kaua need nurgad vastu peavad sul seal selle välisnurga lindiga, lihtsalt esimesena hõõrutakse sealt pealt maha pahtel, siis paber ja siis punnitab see metallosa sealt lihtsalt välja, inetum veel, kui viimistlematta!
Akrüül on maalritöö juures täpselt sama tähtis vahend, kui pahtel või kruntvärv.
kui sa tahad iga päev tassida nurgelisi tundmatuid lendavaid metallist objekte toast koridori või vastupidi, siis tõepoolest oleks mõttekam nurgad ära liistutada, soovitavalt metallist viiekümnese vinkliga. :D

muide, on olemas erineva tugevusastmega pahtleid, näiteks vetonit siloite, mida kasutataksegi nurkade peal, mis ajavad väga hästi asja ära.

Akrüüli osas jään endiselt enda seisukohale, kuna veenvat tõestust su vastus ei andnud :roll:
Vasta