Mida panna seinale?
-
- külaline
Mida panna seinale?
Lugemata postitus Postitas sein »
Mida kispile peale panna?
pahdeldada ja värvida või uus tapeet, vms?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
manolis@hot.ee
55 95 66 51
http://manolis.onepagefree.com
Lugemata postitus Postitas Priidik »
Kips, remontkips või veel midagi?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas manowar »

Lugemata postitus Postitas jan »
Mida sa akrüülimise all silmas pead? Nurkadesse tõmbad profülaktika mõttes akrüüli, et võimalike pragusid varjata? Kas vuugid ning nurgad on muidu teibitud ning topelt ei kärise?manowar kirjutas:Tasandad MP-75-ga, siis pahteldad, lihvid, krundid, akrüülid ja värvid , nii lihtne see ongi

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Tegelikult on nii, kui sa saad nurga ilusaks ühtlaseks, siis ära tõmba, aga kui tahad, et asi saaks kindlasti ilus siis pane!
Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!
Lugemata postitus Postitas Priidik »
Krdi keeruliseks läheb ja aega võtab hullumoodi ilmselt, samas seinapinda on kokku max. 50m2 (7sisenurka+3kaar-ava)manowar kirjutas:Tasandad MP-75-ga, siis pahteldad, lihvid, krundid, akrüülid ja värvid , nii lihtne see ongi
Praegu on seinas mingi pagana paks pestav tapeet, ilmselt pean siis seina paljaks kõik katkuma, kuni betoonini välja jah?
Kui aga kogu töö telliks, milline oleks hind?
Tööks oleks siis vana tapeedi eemaldamine, seinte sirgeks ajamine, pahteldamine jms, nii minu tööks oleks vaid tapeet või värv seina panna)
Kust võtad, et ma kõva tegija olen?Manowar kirjutas:Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!

Aga kas akrüül nurka silmaga nähtavalt kumeraks ei tee?
-
- külaline
Ära tõmba akrüüli küünarnukiga, tõmba märja sõrmeotsaga, eks ta ika veidi kumeramakas läheb, aga et seda märgata pead ikka lähedalt vaatama!jan kirjutas:Kust võtad, et ma kõva tegija olen?Manowar kirjutas:Jan, kui oled nii kõva tegija, tahaks su tööd näha!Ma teen oma esimest suuremat siseviimistlust ning sedagi oma enda korteris. Paraku ma olen seadnud endale keerulise tingimuse, et tulemus peab olema vähemalt sama hea kui korraliku professionaali tehtu. Mis siin salata - aega läheb muidugi kõvasti rohkem ning mõnes kohas olen ka pidanud natuke ümber tegema, kuna pole päris rahul olnud.
Aga kas akrüül nurka silmaga nähtavalt kumeraks ei tee?
Et selle töö maksumust hinnata, peaks ikkagi oma silmaga ka asja nägema, muidu ei julge öelda!
-
- külaline
-
- külaline
Või midagi huvittavaim..
Lugemata postitus Postitas Aleksandr »
Kui huvi on kirjuta airzoom(at)hot.ee
-
- külaline
KÕIGES SÜÜDI
Lugemata postitus Postitas maaler »
-
- külaline
- saepuruplaat
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »
Akrüülivad nurkasid ja pragusid ainult algajad. Kõik nurgad saab väga edukalt ka pahteldades eeskujulikuks .Professionaali jaoks on igast akrüülid ja liistud lihtsalt sõimusõnad, millega püütakse oma ehitusporri varjata.
-
- külaline
Kindlasti annab nurga ilusati pahteldada ja lihvida, ei ole kahtlustki, aga pole mõtet hakata siin teisi töömehi algajateks tembeldama, said aru küll, et tegu ei olnud professionaaliga, kes nõu küsis!
See jutt , et professionaali jaoks on akrüül sõimusõna on sinu enda väljamõeldis, -liist, nurgaliist on tavaliselt välisnurga kaitseks, mille sina oled hirmus teravaks oma perfektse maalritööga teinud, ainuke asi, et ilma selle liistuta joostakse need nurgad ruttu ümaraks, mõtle ikka enne, mida võiks sõimusõnaks nimetada, arvan, et sinul on ka arenemisruumi!
Oleneb. Kleepida tasub GEK plaati, see ei lähe kleepesegust tuleva niiskuse tõttu nii kergesti lainesse. Rihtlati ning mõne toekama hööveldatud prussi abil saab kenasti ning siregelt seina. Aga üldiselt on kleepimine üsna sant töö ning seda võiks teha pigem juba enamvähem sirge seina peal. Nii kõverate seinte puhul, nagu mul endal olid, ei julge teistele küll soovita.saepuruplaat kirjutas:siin mõned tahtsid kipsi seina kleepida... no never ei saa sama sirgelt kipsi kleepida, kui karkassi peale pannes.
-
- Ehitusguru
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas cartman »
Mingi väga kahtlane jutt ikka. Kipsi sirgelt liimida on võimatu ja siis järsku et proff akryyli nurgas ei kasuta. Kumb sa siis oled?saepuruplaat kirjutas:siin mõned tahtsid kipsi seina kleepida... no never ei saa sama sirgelt kipsi kleepida, kui karkassi peale pannes. See selleks
Akrüülivad nurkasid ja pragusid ainult algajad. Kõik nurgad saab väga edukalt ka pahteldades eeskujulikuks .Professionaali jaoks on igast akrüülid ja liistud lihtsalt sõimusõnad, millega püütakse oma ehitusporri varjata.
- saepuruplaat
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »
jutt ei käinud mitte küsijast, vaid vastajatest, kes kukkusid hirmsasti akrüüli ülistama. endiselt olen arvamusel, et seda kasutatakse vaid ehituspraagi varjamiseksManowar kirjutas:to: Saepuruplaat
Kindlasti annab nurga ilusati pahteldada ja lihvida, ei ole kahtlustki, aga pole mõtet hakata siin teisi töömehi algajateks tembeldama, said aru küll, et tegu ei olnud professionaaliga, kes nõu küsis!
See jutt , et professionaali jaoks on akrüül sõimusõna on sinu enda väljamõeldis, -liist, nurgaliist on tavaliselt välisnurga kaitseks, mille sina oled hirmus teravaks oma perfektse maalritööga teinud, ainuke asi, et ilma selle liistuta joostakse need nurgad ruttu ümaraks, mõtle ikka enne, mida võiks sõimusõnaks nimetada, arvan, et sinul on ka arenemisruumi!
mul endal kodus on tehtud rõduukse palede välisnurgad, seitse aastat tagasi ilma igasuguse liistuta, kasutasin vaid tavalist metalltugevdusega nurgateipi, siiamaani seisab ilus terav nurk...
-
- külaline
Ntx avatud esik, millest pääseb elutuppa, ilma et ust vahel oleks, vaata, kaua need nurgad vastu peavad sul seal selle välisnurga lindiga, lihtsalt esimesena hõõrutakse sealt pealt maha pahtel, siis paber ja siis punnitab see metallosa sealt lihtsalt välja, inetum veel, kui viimistlematta!
Akrüül on maalritöö juures täpselt sama tähtis vahend, kui pahtel või kruntvärv.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler »
-
- külaline
kui sa tahad iga päev tassida nurgelisi tundmatuid lendavaid metallist objekte toast koridori või vastupidi, siis tõepoolest oleks mõttekam nurgad ära liistutada, soovitavalt metallist viiekümnese vinkliga.Manowar kirjutas:Selge see, et akna palede nurgad ja rõduuste palede nurgad ei vaja mingit liistu välisnurka, see näide oli lihtsalt lapsik, kuna olukordi on erinevaid, mis võib ette tulla!
Ntx avatud esik, millest pääseb elutuppa, ilma et ust vahel oleks, vaata, kaua need nurgad vastu peavad sul seal selle välisnurga lindiga, lihtsalt esimesena hõõrutakse sealt pealt maha pahtel, siis paber ja siis punnitab see metallosa sealt lihtsalt välja, inetum veel, kui viimistlematta!
Akrüül on maalritöö juures täpselt sama tähtis vahend, kui pahtel või kruntvärv.

muide, on olemas erineva tugevusastmega pahtleid, näiteks vetonit siloite, mida kasutataksegi nurkade peal, mis ajavad väga hästi asja ära.
Akrüüli osas jään endiselt enda seisukohale, kuna veenvat tõestust su vastus ei andnud

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu