Kaugloetavate arvestite näidu muutmine

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Külaline
külaline

Re: Kaugloetavate arvestite näidu muutmine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas:Olen kuulnud, et põhimõtteliselt saab arvesti haldaja oma arvutist näitude numbreid soovi korral lihtsasti muuta, kasutades sisse logimiseks paroole. Saab muute näite, vaadata hetkel tarbitavat võimsust ja ka elektrit välja lülitada (neil arvestitel on selline nupp ka küljes). Põhimõtteliselt on ka võimalik aimata, kas elanikud on kodus või mitte...
Jah kaasaegsetel arvestitel on kaughalduse võimalus kindlasti olemas.
Näiteks ee kasseerib arvesti ümberseadistamise eest (tootmise lepingu sõlmimisel) umbes 500eur ja tulevad mehed kohale ning vahetavad selle käigus voolumõõtja (kuigi olen ise viibinud kõrval ja näinud, et seda seadistust saavad montöörid isegi kohapeal teha ilma voolumõõtjat vahetamatta) aga konkurendid teevad ümberseadistamist lauatagant, kohapeale tulematta ja küsivad sama asja toimetamise eest ca kümne korda vähem raha.

Elektrit saavad välja lülitada distantsilt kindlasti (maksmata arvete pärast).
Olin ise objektil kus elekter kadunud ja nupust sisse lülitada ei saanud. Helistasin, et mis värk on? Vabandati ja küsiti, et kas elekter tuli tagasi ja tuligi kohe.
ping
:hello:
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:[Näiteks ee kasseerib arvesti ümberseadistamise eest (tootmise lepingu sõlmimisel) umbes 500eur ja tulevad mehed kohale ning vahetavad selle käigus voolumõõtja (kuigi olen ise viibinud kõrval ja näinud, et seda seadistust saavad montöörid isegi kohapeal teha ilma voolumõõtjat vahetamatta) aga konkurendid teevad ümberseadistamist lauatagant, kohapeale tulematta ja küsivad sama asja toimetamise eest ca kümne korda vähem raha.
Kas seda laua tagant tulemata asjatoimetamist äkki ei saaks nimetada paratamatuks innovatsiooniks? :scratch:

Urmas
Külaline
külaline

Kaugloetavaid on ka erinevaid variante. Algul pandi nö. vanema tüübi omasid ja siis mingil ajal mindi üle uuematele. Vanematel saab küll vabalt näitu muuta kui endale natuke lisavarustust hankida. :thumbsup:
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:
Külaline kirjutas:[Näiteks ee kasseerib arvesti ümberseadistamise eest (tootmise lepingu sõlmimisel) umbes 500eur ja tulevad mehed kohale ning vahetavad selle käigus voolumõõtja (kuigi olen ise viibinud kõrval ja näinud, et seda seadistust saavad montöörid isegi kohapeal teha ilma voolumõõtjat vahetamatta) aga konkurendid teevad ümberseadistamist lauatagant, kohapeale tulematta ja küsivad sama asja toimetamise eest ca kümne korda vähem raha.
Kas seda laua tagant tulemata asjatoimetamist äkki ei saaks nimetada paratamatuks innovatsiooniks? :scratch:

Urmas
Sa ei saanud vist aru.
Kaks firmat teevad sama asja aga üks tekitab kliendile 10 korda suuremat kulu, teenib omale kasumit.
See oleks sama nagu et hakkad kliendil seina värvima ja siis nõuad kliendilt pintsliraha põhjendusega, "et iga ruutmeetri jaoks on uut pintslit vaja."
ping
:hello:
Vasta