M: Väga korralik mootorsaag Shindaiwa 490 Professional

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
327bmw
Uus kasutaja
Uus kasutaja

M: Väga korralik mootorsaag Shindaiwa 490 Professional

Lugemata postitus Postitas 327bmw »

Tere, müüks maha siis oma vähe kasutatud ,tegu pea uue väärilise saega mis uuena maksis 599.- € . Saele on teostatud just hooldus. Müügi põhjuseks on see ,et pole saega enam midagi teha.

47,9 cm3

Võimsus:2,6 kW (3,5hj)

Keti samm:.325

Kütusepaak:600 ml

Kaal:300 ml

Kirjeldus: Suurepäralise jõudlus ning võimsuse ja kaalu suhtega professionaalne saag. Kõik igapäevaseks pingeliseks tööks vajalikud omadused. Magneesiumsulamist karter.

Tule ja veendu! Tel. Nr: 58001100, Tartu

Klikka pildile! ;)

Pilt
Pilt
Pilt
oil
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: M: Väga korralik mootorsaag Shindaiwa 490 Professional

Lugemata postitus Postitas oil »

Mis maksab ka? Olen mõelnud mootorsae lisaks soetada aga ilmselt jääb teie oma kalliks...
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

327bmw kirjutas:Kirjeldus: Suurepäralise jõudlus ning võimsuse ja kaalu suhtega professionaalne saag.

Kaal:300 ml
Vau, see juba nagu sosku! Ega plastikpudelis soskugi rohkem kaalu. :)

Urmas
sellisenimega
külaline

Lugemata postitus Postitas sellisenimega »

üldjuhul sellise kasutajanimedega vennikeste puhul tekib kahtlus, et näpatud kraami müüakse :evil:
327bmw
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas 327bmw »

Copypaste. Shindaiwa corp. müüdi ECHOle maha. Kes räägib ,et varastatud? Helista mulle ja räägime, Sina ära tule seletama ,et ma varas olen. Sinu jaoks ma vennike pole.
Vasta