Korteri välisukse vahetus
Korteri välisukse vahetus
Lugemata postitus Postitas Juhanjope »
Soovin vahetada korteril välisust.
Eelistuseks on täispuidust uks, kuid lõplikut otsust mõjutab hind.
Otsin täislahendust, mis sisaldab mõõtmist, paigaldust ja utiliseerimist.
Mida soovitate?
Juhan
Eelistuseks on täispuidust uks, kuid lõplikut otsust mõjutab hind.
Otsin täislahendust, mis sisaldab mõõtmist, paigaldust ja utiliseerimist.
Mida soovitate?
Juhan
-
- külaline
Re: Korteri välisukse vahetus
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Asukoht ja mingi kontakt number/aadress!
-
- külaline
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Asukohaks on ilmselt ukse ees ja ajaliselt peaks sobima olemasoleva info järgi kuuvalgel ööl.Külaline kirjutas:Sinu asukohaks või?
Torutööd Tartus 56 932 898
Ma küsisin potentsiaalseid lahendusi, sest minu teada saab kortelile ust paigaldada hoolimata korteri asukohast ehk saab paigaldada Pirital, Haabrstis või Lasnamäes korterile samasugust ust. Sestap pole alguses oluline asukoht ja andmed, vaid lahendus ise.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Sa küsisid esimeses postituses täislahendust, mitte potensiaalset lahendust. Jah saab küll Pirital, Haaberstis või Lasnamäel vahetada, aga Eesti vabariik ei ole Tallinn. Samasuguseid uksi saab vahetada ka Tartus, Narvas, Pärnus, Valgas jnejne ....Juhanjope kirjutas:Ma küsisin potentsiaalseid lahendusi, sest minu teada saab kortelile ust paigaldada hoolimata korteri asukohast ehk saab paigaldada Pirital, Haabrstis või Lasnamäes korterile samasugust ust. Sestap pole alguses oluline asukoht ja andmed, vaid lahendus ise.
Juhanjope kirjutas:Otsin täislahendust, mis sisaldab mõõtmist, paigaldust ja utiliseerimist.
Kuidas toimuks mõõtmine? Minu naabri ukse järgi?
Ei ole Obinitsast tulnud uksepakkujal sama hind, mis sinu kõrvaltänavas asuval töömehel või uksetootjal.Juhanjope kirjutas:Eelistuseks on täispuidust uks, kuid lõplikut otsust mõjutab hind.
Istuda ja mõelda oma viimase postituse mõttetuse üle.Juhanjope kirjutas:Mida soovitate?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Ok, ninatark.Urmas kirjutas:Sa küsisid esimeses postituses täislahendust, mitte potensiaalset lahendust. Jah saab küll Pirital, Haaberstis või Lasnamäel vahetada, aga Eesti vabariik ei ole Tallinn. Samasuguseid uksi saab vahetada ka Tartus, Narvas, Pärnus, Valgas jnejne ....Juhanjope kirjutas:Ma küsisin potentsiaalseid lahendusi, sest minu teada saab kortelile ust paigaldada hoolimata korteri asukohast ehk saab paigaldada Pirital, Haabrstis või Lasnamäes korterile samasugust ust. Sestap pole alguses oluline asukoht ja andmed, vaid lahendus ise.Juhanjope kirjutas:Otsin täislahendust, mis sisaldab mõõtmist, paigaldust ja utiliseerimist.
Kuidas toimuks mõõtmine? Minu naabri ukse järgi?Ei ole Obinitsast tulnud uksepakkujal sama hind, mis sinu kõrvaltänavas asuval töömehel või uksetootjal.Juhanjope kirjutas:Eelistuseks on täispuidust uks, kuid lõplikut otsust mõjutab hind.Istuda ja mõelda oma viimase postituse mõttetuse üle.Juhanjope kirjutas:Mida soovitate?
Oskab keegi midagi konstruktiivset sekka öelda?
Eelistused:Täispuidust uks, turvalukk ja uksesilmaga.
Asukoht Tallinn
Komplekt peab sisaldama mõõtmist, ukse paigaldust ja vana utiliseerimist.
Oskab keegi soovitada konkreetset teenusepakkujat või jagab keegi oma kogemusi erinevate teenusepakkujatega seoses.
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas metsikrent »
Tere,
üldiselt peaks saama nii umbes 600 euroga hakkama, sisaldab ust, ukse silma, lukku assa 565, ja ühelt poolt liistutamist ja vana ukse demontaasi ja utiliseerimist. Lõplik hind sõltub mõõtudest, asukohast.
Timo
info@metsikrent.ee,
55640039
üldiselt peaks saama nii umbes 600 euroga hakkama, sisaldab ust, ukse silma, lukku assa 565, ja ühelt poolt liistutamist ja vana ukse demontaasi ja utiliseerimist. Lõplik hind sõltub mõõtudest, asukohast.
Timo
info@metsikrent.ee,
55640039
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Korralik turvalukk maksab ise 200-300 €, pakutud 565 ei ole mingi turvalukk.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu