LG Thermal V 9kw

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Reizo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

LG Thermal V 9kw

Lugemata postitus Postitas Reizo »

Tere .
Omandasin elamise kus toimetab LG Thermal V 9kw mudel .
Probleem millele ei leia lahendust on järgmine :
Millegipärast töötab koguaeg Sanitaarveepaagi soojendi (elektri peal ) süsteem ise hetkel A1 peal .
Kui käsitsi välja lülitan siis ta kuskil 30-40 minuti pärast lülitab ise tagasi jälle . Mida ma valesti teen või tegema peaks , et ikka pumba pealt sooja vett teeks ?
malm
külaline

Re: LG Thermal V 9kw

Lugemata postitus Postitas malm »

Ausalt öeldes ei viitsi küll iga "lambi"pumba kohta hakata netist juhendit otsima ja uurima, kas müüja/paigaldaja ei aidanud?
Reizo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kirjutasin ju et soetasin elamise kus sees toimetas ! Seega pole kokku puutunud ühegi müügimehe ega paigaldajaga. Sooviks infot eelkõige analoogse pumba omanikelt.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kasutusjuhend on mõistlik ise läbi lugeda, mitte loota teiste jutustustele.
Ise näiteks ühendasin ühele lollilt järjekindlale seadmele küttekeha asemele 15W elektripirni ja see kooslus töötab õnnelikult juba aastaid.
ping
:hello:
Reizo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kasutusjuhendi olen läbi lugenud . Aga sealt otseselt välja ei tule. Väga tormiliselt ei julge näppida nende seadetega ka enne suuremate külmade tulektu . Küsin sellepärast , et äkki keegi sellega ka enne kokku puutunud .
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Reizo kirjutas:Kasutusjuhendi olen läbi lugenud . Aga sealt otseselt välja ei tule. Väga tormiliselt ei julge näppida nende seadetega ka enne suuremate külmade tulektu . Küsin sellepärast , et äkki keegi sellega ka enne kokku puutunud .
Siis otsi netist "service manual" ega enamik kasutajaid pole kasutusjuhenditki läbi lugenud.
Seadetes on võibolla sooja vee tegemine seatud esimeseks prioriteediks. Või üks boileri termoandur valetab, jälgi reaalandmeid.
ping
:hello:
Vasta